A Sólyom Hungarian Airways Kft. ellen adóvégrehajtást indított a NAV. Vágó József ügyvezető azonban ígéri: a probléma csak átmeneti, a NAV-tartozást, ahogy a fizetéseket is, rövid időn belül kifizetik...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nakimaga
Aki kiadta a működési engedélyt neki,felakasztani !
tivoli
@lenhardtibolya: Az egész projek az Orbán lány esküvőjére volt kihegyezve, titokban. A terv az volt, hogy az egyetlen sólyom gépet alkalmazzák a tükröspusztai násznép szállítására a budapesti templomi szertartáshoz, de a Tarlós féle bagázs nem járult hozzá az egyik rakpart leszálló pályává való átalakításához. Így a meghívott népek kénytelenek voltak holmi Audikkal meg merdzsókkal érkezni a helyszínre.
Innentől kezdve megszünt a valamit valamiért barátság és a kötődő üzleti körök ellehetetlenítésével lett teljes a bosszú, amit az súlyosbít, hogy a repülős cégnek súlyos milliárdokat kell fizetnie kötbérként, a nem teljesített szerződésért. Ezzel el is lett kaszálva az igéretesnek mutatkozó MALÉV utód.
Tootsy
@kkalman: Es persze a csodeljaras alkalmaval az alapitoknak a nagy vegkielegites kifizetese...:o)) Dehat ki van ez talalva, nem?

Es muxik 4 honapja anelkul, hogy akar latta volna a Liszt F. repteret egyetlen gep is, vagy akar felszallt volna a foldrol egy centi magassagra is...:o))
tivoli
@Tootsy: Minden az agyban dől el. Meg a pénzügyi tranzakcióknál.
tivoli
Egy jó píár csodákra, ill. milliárdokra képes.
mátmar
Úgy tudtam, hogy a sólyom védett madár, de úgy látszik kiadták rá a kilövési engedélyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.