Bár látszólag nagyon hasonló a személyi jövedelemadó egy százalékának felajánlása és a látványsportok támogatása után járó társasági adókedvezmény rendszere, utóbbi mégsem közpénz, így Orbán akadémiáját nem vizsgálja az Állami Számvevőszék.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
így lehet "okosban"kijátszani,illegálissá,nem vizsgálhatóvá tenni a közpénzt.!miért nem csodálkozok,hogy nem vizsgálják???a lopásban első osztályúak!!!sok-sok embere ezzel foglalkozik,hogy lehessen nyíltan lopni.
nemtudomka67
Sok mindent nem tudok.Többek között azt sem,hogy:
-A társadalmi adókedvezmény mértékét ki határozza meg?
-Ki határozza meg,hogy mire fordítható?
-Ki dönti el,hogy az egyes cégek felajánlják-e?Kötelező mindenkinek felajánlani?
Ugyanis.A következő évtől a családi adókedvezmény leírható lesz az egészségügyi és nyugdíjjárulékból is.Ezáltal az egészségügyre és a nyugdíjakra fordítható összegek csökkennek.Nem lehetne esetleg ezt a kiesést a társadalmi adókedvezményekből pótolni ahelyett,hogy a látványsportokat támogatnák?Mert pótolni kell az biztos.
Értem én,hogy a családok meg a látványsportok is támogatásra szorulnak.A kérdés az,hogy melyik támogatása most a fontosabb.Látványsportok nélkül valahogy csak meglennénk,de fogyó nemzet lévén úgy vélem,a családok támogatása talán fontosabb .
Rosszul gondolom?(Biztosan azért mert sok mindent nem tudok!)
coyote3
Jó magyarázat ez az elvakított butáknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.