Orbán Viktor miniszterelnök az Indexnek azt mondta, hogy agyrázkódással ért fel számára a magyar labdarúgó-válogatott Hollandiában elszenvedett történelmi, 8-1-es veresége a pénteki világbajnoki selejtezőn.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Akkorát azért nem kapott, hogy belássa, felesleges a milliárdokat ebbe a foci nevű sz@rba dobálni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Már nagyon régen kapta! Most csak egy újabb adag jött rá!
Apropó: a tüdő vérzése már elmúlt?
dömdödöm
a szobordöntésnél kapott agyrázkódást amikor elgurult a feje :-) a 8:1 től idegsokkot kapott a szotyialista :-)
rokker33
agyrázkódást???Ha legalább volna agya de szegénynek az nincs csak a nagy semmi van a fejébe...
soljanka
Legyetek már kicsit optimisták:
hátha helyrerázódott a csúti géniusz szürkeállománya :)
nusika
Bayer a válogatottnak címzett nyílt levelében azt írja, nem az a baj, hogy kikaptak, hanem ahogyan kikaptak Bukarestben és Hollandiában is. Takarodjatok – írja, majd többször is megismétli.

Néztem a "meccset", és nem tudtam eldönteni, hogy tizenegy becstelen disznó van a pályán, vagy tizenegy képességtelen, mozgásszérült szerencsétlen – írja Bayer, azonnnal megkövetve a mozgássérülteket, akik "becsülettel és méltósággal viselik a rájuk mért sorsot, és helytállnak a helyükön". "Ti nem álltok helyt soha, sehol. És ebből vagytok milliomosok" – írja a válogatott tagjainak címezve. Ne is lássunk titeket, soha többé, írja, hozzátéve, hogy fel kell függeszteni ezt az egész szánalmas disznóságot, az alapoktól kell kezdeni az egészet, a pénzt pedig kapják azok, akik megérdemlik. "Benneteket, senkiháziak pedig tartsanak el a nézőitek ezentúl" – írja Bayer.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.