Zászlófelvonással kezdődik, Orbán-beszéddel ér véget az ünnepi rendezvénysorozat. Baloldali nagygyűlés a Műegyetemnél, külön helyen a MIÉP és a Jobbik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Mi is ünneplünk ma ? Zászlófelvonulás, mint május 1.-n.? hehe.
hetöndöe
"Lesz-e elég puli, ha jön a birkamenet?

A Magyarországon manapság uralkodó butaság kézzelfogható jelei között kevés volt olyan markáns, mint az első birkamenet. Buta, gondolkodásra képtelen emberek falkája menetelt a butaságot kihasználó, de önmagukban is korlátolt és buta vezetők mögött, nevetségesen buta táblákat emelgetve, miközben legtöbbjüknek valószínűleg fogalma sem volt, mit is jelentenek a táblák és még kevésbé, hogy mi történne, ha a táblákon szuggerált butaságok megvalósulnának.

Most megint mozgolódik az akol, úgy látszik a juhásznak álcázott farkasok megint szükségét érzik, hogy bizonyítsák a világnak, Magyarország nem modern európai nemzet hanem egy diktátort éltető, a múltba vágyó, nem gondolkodó sokaság mely simán megharapja még azt a kezet is, mely évek óta eteti. Európa legsikertelenebb gazdasága és társadalma mellett mi másra is futna, mint egy újabb birkamenetre?

Semmi kétség, az akolban már készülnek a butábbnál butább feliratokkal ellátott táblák… Had lássa az egész világ, hová süllyedt Magyarország.

Persze azért van különbség az akkor és a most között. Magyarországon ma már két szabad város is van, Dunaföldvár és Sopron, ahol megkezdték az uralkodó majomcsorda kitakarítását. Október 23-ára a demokratikus ellenzék is tervez demonstrációt és így, ellentétben az első birkamenettel, a butaság nem egyedül lesz az utcán ezen a napon."

2012.10.11.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.