"Szégyelljétek magatokat és húzzatok el!" – üzente Vona Gábor, a Jobbik elnöke az MSZP-nek és a Fidesznek pártja október 23-i demonstrációján szerdán a budapesti Deák téren. Szerinte mindkét párt a rendszerváltás óta többször is megmutatta, hogy mire képes, és ebből Magyarország többet nem kér.

A Fidesz és a baloldal csak a hatalmat akarja megszerezni és csak "hazugságot, csalást, lopást és hazaárulást" akar adni az országnak – mondta az ellenzéki pártvezető, aki szerint ez a két politikai erő az egymástól való rettegésből él, és csak az egymással való ijesztgetéssel tud szavazatokat szerezni, ezért csak együtt lehet megszabadulni tőlük.

Vona Gábor: az MSZP és a Fidesz is húzzon el!

Vona Gábor hangsúlyozta: a Jobbik ezzel szemben nem a hatalmat akarja, hanem a hazát szeretné visszaadni a magyaroknak, hogy Magyarország "ne a multinacionális tőke és az Európai Unió lábtörlője legyen". A Jobbik nem félti a demokráciát, mert "az nem is volt", hanem a magyar emberek szabadságát, jólétét félti, mert ezeket valóban elvették – hangoztatta.

A jövő évi választás tétjét "életbevágónak" nevezte, mondván: ha a Jobbik ott nem tud sikert elérni, akkor a magyar föld el fog veszni, a devizahitelesek tönkremennek, és "soha nem lesz igazság Magyarországon".

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antiszennyezo
A jobbik is húzzon el a p.csába és teljesen új arcok (nácik nélkül) jöjjenek elő a politikába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
A cím így helyes: Vona Gábor, az Mszp, és a Fidesz is húzzon el !
dr lóherre
@varirmag: Menj nézd a gyűlölködő honlapodat és akkor rájöhetsz, hogy mit is írtam.
kukac50
Még a választások előtt 5 hónappal mindig nincs egy normális párt Magyarországon akire érdemes volna szavazni.
szablyafűrész
Na wazze, a "zsidó - és cigányügyi előadók" hőbörögnek, mert igen messze a mézes bödön !

Az viszont igaz, hogy a fidesznyik rabló horda, okot és alapot szolgáltat, de lehetőséget is biztosít egy ilyen kis cserkészcsapat hőzöngésének !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.