"Szégyelljétek magatokat és húzzatok el!" – üzente Vona Gábor, a Jobbik elnöke az MSZP-nek és a Fidesznek pártja október 23-i demonstrációján szerdán a budapesti Deák téren. Szerinte mindkét párt a rendszerváltás óta többször is megmutatta, hogy mire képes, és ebből Magyarország többet nem kér.

A Fidesz és a baloldal csak a hatalmat akarja megszerezni és csak "hazugságot, csalást, lopást és hazaárulást" akar adni az országnak – mondta az ellenzéki pártvezető, aki szerint ez a két politikai erő az egymástól való rettegésből él, és csak az egymással való ijesztgetéssel tud szavazatokat szerezni, ezért csak együtt lehet megszabadulni tőlük.

Vona Gábor: az MSZP és a Fidesz is húzzon el!

Vona Gábor hangsúlyozta: a Jobbik ezzel szemben nem a hatalmat akarja, hanem a hazát szeretné visszaadni a magyaroknak, hogy Magyarország "ne a multinacionális tőke és az Európai Unió lábtörlője legyen". A Jobbik nem félti a demokráciát, mert "az nem is volt", hanem a magyar emberek szabadságát, jólétét félti, mert ezeket valóban elvették – hangoztatta.

A jövő évi választás tétjét "életbevágónak" nevezte, mondván: ha a Jobbik ott nem tud sikert elérni, akkor a magyar föld el fog veszni, a devizahitelesek tönkremennek, és "soha nem lesz igazság Magyarországon".

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antiszennyezo
A jobbik is húzzon el a p.csába és teljesen új arcok (nácik nélkül) jöjjenek elő a politikába!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
antiszennyezo
A jobbik is húzzon el a p.csába és teljesen új arcok (nácik nélkül) jöjjenek elő a politikába!
antiszennyezo
Meine Ehre heisst Treue:???
Ellenvéleményről hallottál már? Tudod mi az?
antiszennyezo
Krivik: a szélsőjobbot a hozzád hasonló agynélküliek alkotják.
aborisz
@antiszennyezo: És csak Jobbik húzzon el?
Edy Andre
Neki most ennyi a dolga. Orbán ezt várja tőle, mint a náci szatelitpárttól. A szentfazék szatelitpártnak meg a "rendbontók" ellen kell uszítania. Elég félelmetes, hogy nincs normális ellenzék, mert ezek így totál be fogják dönteni az országot.
Meine Ehre heisst Treue
@antiszennyezo: A kérdőjelekkel finoman utaltam arra, hogy nem értem miről ugatsz, csillagom.

De ok, leszek egyértelmű és szerinted agyatlan: Krivik kolléga leírta, amit én is gondoltam.
Becses személyed tényleg szennyező...
aborisz
@Horizont: És a baloldal mit csinált? Mondjuk rendszerváltás óta!!?
Meine Ehre heisst Treue
Nekünk 2014-től sem lesz jobb. A régi tablókép figurái fognak uralkodni rajtunk.
antiszennyezo
A kérdőjelekkel az utalgat aki nem tud szöveget értelmezni, vagy képtelen megfogalmazni a gondolatait esetleg annyira gügye, hogy logikailag képtelen összerakni a másik mondanivalójának lényegét. Titeket olvasva (krivik munkakerülő gárdista kollégáddal egyetemben) egyértelmű, hogy a szellemi nívótok az nulla, az agyatlanságot meg éppen magatok bizonyítjátok azzal, hogy egy kultúrálatlan, civilizálatlan, a demokratikus elveket semmibevevő újnyilas, újnáci formációban csápoltok. Európa közepében megengedhetetlen, hogy buta újnácik lejárassanak bennünket az egész világ előtt. Egyébiránt a zsidózáson meg cigányozáson kívül mit is csináltok valójában? Mennyibe is kerül ez nekünk, adófizetőknek?
aborisz
@Horizont: Bocs ! Nekem a Jobbik egy párt , Amúgy a puding próbája az evés! A többit már próbáltam !!
Meine Ehre heisst Treue
@antiszennyezo: Akinek nem inge...
Egyébként van még valami humánus marhaság, amivel oltasz minket? Ezzel az unalmas szöveggel annyira hiányzol ide, mint a nátha a lepratelepre.
nemzeti_nyugdíjas
A jobbik a legrosszabbik amiből választhatunk.
aborisz
@antiszennyezo: Kb annyi mint a holokkuszkusz meg az integráció de.szerintem jóval kevesebbe!
Meine Ehre heisst Treue
@nemzeti_nyugdíjas: Igaz, a Jobbik szivat minket évek óta a 2/3-al...
aborisz
@nemzeti_nyugdíjas: Akkor még nem találkozott a rejtett erőforrással!
Meine Ehre heisst Treue
@aborisz: Sajnos ennél rosszabb a helyzet az ő esetében.
antiszennyezo
Meine Ehre heisst Treue: az elpocsékolt adó humánus marhaság? Hát persze, nem nektek kellett megdolgozni érte! A munkakerülésen kívül a ti dolgotok cigányozni,zsidózni és az országot lejárató überbunkónak lenni. Drágán tartunk el veszélyes bolondokat
bencemacska
Ha csak a címet olvastam volna el, egyet is értenék, de tovább...
antiszennyezo
aborisz: munkásbusz után szaladó szkinhedet nemhogy nem láttam, de még csak elképzelni sem tudok annyira távol állnak egymástól a szélsőjobb és a becsületes munka fogalmak. Mit is dolgoztok ti, adópazarlók?
Szvetlana
A jobbik is a politikai hatalmat akarja, ezen kár is rágózni. De az is tény, hogy a szélsőséges megnyílvánulások sok szavazót eltántoríthatnak tőlük. Ha ezektől elhatárolnák magukat...
a radikalizmusukon el lehet egy kissé gondolkodni.
Meine Ehre heisst Treue
@antiszennyezo: Nem az adóról írtam, kár, hogy nem jött le. De ha már az adónál tartunk:
Igenis megdolgozom érte, hiszen adó-és járulékfizető polgár vagyok. Sőt, még többet is fizetek a kelleténél... Tehát nem vagyok munkakerülő, így jogosan teszem szóvá, hogy az általam a költségvetésbe befizetett pénzt a ténylegesen és szándékosan munkakerülő ipari hulladékra fordítják.
Egyéb, márványba vésendő bölcsesség?
antiszennyezo
A munkakeresésen kellene nagyon elgondolkodniuk úgy kollektíve...Szvetlana ezek alacsony IQ-val születtek szóval sok jót nem várhatsz tőlük. Azt csinálják amit gondolnak és mivel kevés a sütnivalójuk, meggyőzni is nehéz őket. Beszéld rá a kecskét, hogy káposzta helyett egyen marhahúst.
Meine Ehre heisst Treue
@Szvetlana: Nem a radikalizmussal van a gond a Jobbik esetében, hanem azzal, hogy ez elmúlt éveket kényelmesen a Parlamentben töltötték, ahelyett, hogy járták volna az országot, mellyel folyamatosan jelen lettek volna a választók életében.
Elmondták volna, hogy mi a gond, mit kell másképp csinálni, az emberek érezték volna a törődést.
aborisz
@Szvetlana Olvastam egy szép Magyar mesét! A nokiás dobozba zárt szellemről!!
antiszennyezo
MEh.True: gondolom annyi adót fizetsz mint az amerikából üzemelő szennyportálotok. A szélsőségesek támogatása helyett én szívesebben látnám azt a pénzt kórházaknál, iskoláknál , időseket támogató intézményeknél. A szélsőséges, munkakerülő csordákat meg tartsák el a híveik. Ezt akár a körzetvezetőd homlokába is vésheted...
Meine Ehre heisst Treue
@antiszennyezo: És a fülkeforradalmároknak vajon (akik miatt kialakult a mindent elsöprő 2/3-ad) mennyi az IQ szintjük?
JAJMÁR
A Jobbik szempontjából biztos jobb lenne, ha a 2 legnagyobb párt elhúzna, és ezt a vágyát közölte is az ünnep alkalmából.
Egyenlőre minden demokratikus pártnak helye van a palettán, az húzzon el, amelyik nem az!
Meine Ehre heisst Treue
@antiszennyezo: Az általad demonstrált marhaságokhoz a továbbiakban nincs mit hozzá tennem; ez csak provokatív, parttalan vita.
antiszennyezo
@Meine Ehre heisst Treue: Lényegesen magasabb mint a tiétek. Azok nem aszfaltdarabokkal dobálóznak és nem terrorizálnak betépve egy busznyian kisiskolásokat.
antiszennyezo
@Meine Ehre heisst Treue: Amikor kimerül a pártközpont fejtágítóin megtanult 30 alapszókincs készlet variálhatósága akkor már parttalan a vita. Ez a te szegénységi bizonyítványod körzetvezető! Ideje munkát keresnetek és az országért dolgoznotok, nem pedig ellene!
aborisz
@antiszennyezo: Bocsi 1986 óta dolgozom és rendesen adózom !
aborisz
@JAJMÁR: Elvileg minden párt demokratikus ! csak máshogy értelmezik!
Meine Ehre heisst Treue
@aborisz: Hagyd. Volt már korábban is itt ez a monitorharcos, csak más néven. Minden alkalommal ugyan az a lemez forog...
aborisz
@Meine Ehre heisst Treue: Igazad van ! Okosabb enged szamár szenved!
antiszennyezo
@aborisz: mint a szennyportálotok, pontosan annyit teszel te is a közösbe. Az adók és az alapvető kötelezettségek megkerülése jellemző rátok.
aborisz
@antiszennyezo: Mindenki magából indul ki!!
antiszennyezo
@Meine Ehre heisst Treue: jövőre már nem lesz bérírogatók fenntartására költhető pénze az eltartóidnak. Az 5 százalékból most maximum 0,05 százalékot tudnának hozni, abból meg maximum emőke taxiszámláira futná. Ideje lenne munkát keresnetek és az országért dolgoznotok, nem pedig az ellen!
antiszennyezo
@aborisz: én csak általánosítok, ugyanúgy mint ti.
Szvetlana
@antiszennyezo: 19.44 Ezt éppen nem mondanám. Nem ők tarják a markukat a zsíros állásokért, földekért, mutyikért, adócsalásban nem ők a sorelsők
moiszikf
Minden esetre,Pongrátz Gergely a Jobbikot nevezte meg '56 örökösének,nem a többieket. További vitának helye nincs.
www.youtube.com/watch?v=5Q7vVCfo-hY
antiszennyezo
@Szvetlana: Tényleg nem sorelsők hanem másodikak. Nézd csak meg például ki kapta a legtöbb költségtérítést... Egyébként meg ha ők ott lennének nem a markukat tartanák hanem 3 perc alatt kirabolnának aztán meg lelépnének Argentínába mint a nagy elődeik. Megcsinálnák a nagy trutymót azután meg lelépnének. Cáfolj, várom...
antiszennyezo
@moiszikf: '56 örökösei a magyar nép. 56-ban hol volt a jobbik?
aborisz
@antiszennyezo: Murányi Levente halálra itélt!! A baloldal hol volt:
Szvetlana
@antiszennyezo: a magyar föld nem eladó------ honnan ismerős ez neked? nem a jobbik programjából?
Költségtérítés? ez az a tényező amit az összes, mondom az összes parlamenti képviselő pártállástól függetlenül szemérmetlenül kihasznál.
mariaberta
Meg ők is és mindjárt itt lesz a szebb jövő!
rokker33
Pedig higgyétek el a fidesznél és az Mszpnél sokkal jobbak lennének!Mióta ez a két szenny párt váltsa egymást azóta minden egyre rosszabb egyik,se különb a másiknál mind a két pártot csakis a pénz és a hatalom érdekli!És még a Jobbikot,Lmp-t nem láttuk kormányozni bár az LMP szerintem 2014 ben elfog tűnni a DK se jut be a PM meg az Mszp vel szövetkezik szóval nincs túl sok választási lehetőség!!
antiszennyezo
@Szvetlana: üres szólamok puffogtatása, Ilyet mindenki tud. Ezért nem kellene milliárdokat elszórnunk? Mindenki visszaél? Ezt honnan veszed? Én csak azokról tudok akik tisztességről, meg a segélyek lefaragásáról beszélnek miközben arcpirító módon a legtöbb költségtérítést veszik fel a közösből (közel 400 képviselő közül a legtöbbet!!!) . Nem mindegy ám!
antiszennyezo
@rokker33: Mindig van választási lehetőség! Azért lesz választás.
Szvetlana
@antiszennyezo: Én egyiknek sem vagyok a felesége, nem nekem számolnak el.
Tartom a véleményemet, hogy akkor, amikor a számlákat kell benyújtani, legyen az bármilyen költség, lakhatási vagy utazási, mindegyiknek -MINDEGYIKNEK szemérmetlenül vastagon fog a tolla.
Amikor a Szili Katalin volt a házelnök, miért számoltatott el benzin költséget, amikor az őrezred autója hozta-vitte Pécsre,? ez csak egy véletlenül eszembe jutott eset.
Hidd el , így vagy úgy, mindegyiknek megvan a magához való esze. Ilyenkor.
antiszennyezo
@Szvetlana: Nem mindegy azonban, hogy ki mennyire él vissza a részére biztosított jogokkal. A Szili ügy nem volt szép. De...Van aki egy csokit emel el a polcról és olyan is van aki pultostul lopja el az édességosztályt. Nem mindegy ki mekkora gazember. A pártfogoltjaidnak a kisujjad mutatod és könyökből leharapják a karodat, annyira éhesek. Még, hogy nem a hatalomért meg a pénzért csinálják...szánalmas az egész vergődés.
Tekla
@Meine Ehre heisst Treue: Ez mind megtörtént, sajnos az egy fecske nem csinál nyarat . A kétharmad mindezt elhallgatta.
A jobbikosok szólaltak fel a legtöbbször ,folyamatosan úton vannak a parlamenti képviselők ,de a média szitokszónak tekinti a a "jobbik" és a" magyar" szót is.
Yoda69
Szerintem meg vona es a jobbik huzzon el nagyon gyorsan. Senki nem kivancsi a szelsoseges fasiszta nezeteire.
Ha o kerulne hatalomba az az orszag vegzetet jelentene, de szerencsere erre nem sok eselye van. Bar a trafikdesszel koaliciora lepve is sokat arthat az orszagnak.
bra048
Eddig már sokan mondták a pártok közül, hogy csak ők tudják kezelni a dolgokat. Legutoljára a Fidesz 2010-ben választási plakátokon valószínűsítette a kánaánt.
Lehet, hogy meg kellene próbálni a Jobbik nevű csodapártot ? Erősen kétlem
az eredményt !
a.a
Sajnálom, hogy Vona Gábor beszédébõl csak ez jutott el a tudatig: "MSZP és a Fidesz is húzzon el!"
Sok itteni hozzászóló nincs tisztában azzal (vagy nem akar tudomást szerezni róla!), hogy az országgyülésben a Jobbik képviselõinek szinte minden felszólalása a magyar emberek érdekében történik!
A médiának köszönhetõ, hogy a Jobbikot náci, antiszemita, zsidó és cigány gyülölõként állítják be.
Aki viszont felelõsnek érzi magát Hazánk jövõje iránt, az ismerje meg minden induló párt programját, és ne a címlapok alapján döntsön a választások során.

(remélem sokan meg fognak itt lepõdni, hogy a Jobbik milyen arányban fog 2014-ben bekerülni a parlamentbe!)
Szvetlana
@antiszennyezo: 22.34 Na ugorjunk neki mégegyszer.
Választás előtt állunk, mérjük föl, hogy mik az esélyek.
Mit akarunk? Leváltani a Fidesz kormányt! Ki fogja leváltani? Az ellenzék, amely a baloldalból és a jobboldalból áll. Létrejöhet egy egyezség a két párt közöt? Soha, mert egymásnak abszolúte ellentmondó ideológiai párt. Patt helyzet, mert ketten együtt erősebbek volnának, viszont együtt kell működniük a parlamentben 2014 után is,
Nézzük a baloldalt mennyire képes a győzelemre. Azzal, hogy szétforgácsolódtak, és vannak vagy 5 pártban, kurva nehéz lesz az X-et odatenni, mert melyikre is? Tegnap a tömeg skandálta Mesterházynak- követelve az egységet. Gyurcsánynak viszont egyértelműen sikere volt.
A jobboldal: ha a nyílt zsidózást és a cigányozást elhagynák, akkor talán elfogadható lenne a radikalzmusuk. Megjegyzem: ez a jobboldal igérte a cigány és magyar bűnelkövetők felelősségrevonását.
A fiatalok egyértelműen a jobboldalhoz húznak, mert elegük van az Orbáni hazugságokból, harácsolásból, mutyizásból. Ha figyeled a népszerűségi index alakulását, láthatod, hogy a jobbik lassan, de emelkedik fölfelé, vagy stabilan tartja magát.
Már föntebb írtam, hogyha a jobbik megszabadul a szélsőséges tagjaitól, sok szavazatot begyűjthet.
Az, hogy nácinak tartod őket és mennek Argentinába mint az elődeik erre most legyintek egyet, mert ezt is szélsőséges balos megnyílvánulásnak tartom. Remélem, nem fogunk ilyen csúfos történelmi helyzet elé állni.
Megpróbáltam egy átfogó képet adni a jelenlegi helyzetről, hogy mi lesz a végeredmény, azt majd meglátjuk, de attól, hogy én elolvasom a Vona programját, vagy a Mesterháziét, azért teszem, hogy tisztán lássak. Címek alapján nem lehet állást foglalni. Ez nem bulvár téma, hanem nagyon komoly felelősségteljes döntést kíván
a.a
Szvetlana (14:48)
Még egy-két gondolat a választással kapcsolatban. Remélem, hogy a Fidesznek (és más pártnak sem!) lesz soha többé kétharmada, mert azt úgy hívják: diktatúra (gondoljunk csak bele - a jelenlegi kormány azt tehet, amit akar - az ellenzéki javaslatokat úgy ahogy van, lesöpri (akár jó, akár rossz), a pártkatonák bekiabálásra nyomják a gombot - szerintem sokszor azt sem tudják, milyen törvényt kell megszavazniuk!
Nézzük a 2014-et: biztos bejutó a Fidesz, valamint az MSZP - húzva magával a sallangot (köszönhetően a haveroknak, a nyugdíjasainknak, és a pár forintért megvett rejtett erőforrásainknak) bejut a Jobbik (egyre nyitottabb szemmel élő magyarok, és fiataljaink támogatásával).
Érdekes helyzet csak akkor áll elő, ha a Fidesz nem szerzi meg az 50% plusz egy fő többséget, mert akkor bizony napvilágra kerül, hogy a háttérben most ki kivel is barátkozik. Ha megszerzi a többséget, akkor is nehéz helyzetbe kerül, mivel sarkalatos törvényeket nem tud alkotni (igaz ezt rohamléptekkel megtette ez alatt a három év alatt).
Egy a lényeg, nagy változásra nem számíthatunk a következő négy évben - folytatódik az elmult8évezés, az egymásra mutogatás.
Majd ha egyre többen felfogják, hogy nem mi, kis emberek vagyunk a fontosak az országházban, nah, majd akkor lesz igazi változás.
Egyébként most, hogy közeledik a választás, ismét egyre többször gondolom végig - miért kell pártokra szavaznunk? Miért nem az Ember a lényeg, aki ismeri, képviseli egy-egy terület érdekeit? Függetlenül attól, hogy milyen párt tagja!
Annyira belénk nevelték a pártszellemiséget!?
Szvetlana
@a.a: Gondolom Te is végigolvastad az összes mai cikket. Hát, mit mondjak, elég lehangoló a helyzet. Tulajdonképpen egyetértek veled mindenben. Amit most gondolok, nem lesz itt kormányváltás 2014-ben. Gyenge volt a Bajnai is és a Mesterházy is.
Az utolsó bekezdésedre: Van egyéni listás bejutó is, de a szavazás az mindíg egy párt győzelme, ez világszerte így van, Amerikában is a 2 párt váltogatja egymást évek óta:))
pacsni
@rokker33: fekete varju ! most megjosoltad a jovonket?
a.a
@Szvetlana: igyekszem naprakész lenni az aktuális eseményekben (elég nehéz kiszűrni az igazságot, értelmezni az egymásnak ellentmondó híreket).

A választás során csak a személyekre leadott voksokat venném csak figyelembe, eltörölném a pártlistákat - szerintem így lenne igazságos.
Az arányok maradnának, amelyik párt tagjai a legnagyobb arányban jutnának be az országgyűlésbe, az alakíthatna kormányt.
Olyan ne kerülhessen be, akire nem szavazott senki.
(hátha egyszer eljutunk oda, hogy a nép által megválasztott képviselő visszahívható legyen)

Amerikában - mivel mindig két párt váltogatja egymást (ugye ismerős?) nem is lehet igazi demokráciáról beszélni - aki ismeri a kinti helyzetet, tudja miről beszélek.
Szvetlana
@a.a: Abban igazat adok neked, hogy mindenki mérese meg magát, aki a parlamentben szerepelni akar. És az is igaz, hogy egy képviselő bármikor visszahívható legyen.DE!
Ehhez át kellene alakítani a jelenleg érvényben lévő választási törvényeket, de ebbe egyik párt sem fog belemenni.( nehogy kikérdezz a v. törvényekről, mert nem tudnám felidézni:))
Gyakorlatilag most is az van, hogy akikre a legtöbb szavazat érkezik, az a párt alakíthat kormánypártot.
talán ha egyszer igazi demokrácia lesz, akkor megvalósulhat a Te elképzelésed :))
Csak nem az ókori Athéni demokráciát tanulmányoztad mostanság???
Meine Ehre heisst Treue
@dr lóherre: Köszönjük, köszönjük dr lóf., inkább hallgattál volna...
aborisz
@dr lóherre: Azért Vona finomabban ( szalonképesebben ) fogalmazott!
dr lóherre
MOCSKOS NÁCIKKAL NEM TÁRGYALÓK, A MAGYAROK SZÉGYENEI VAGYTOK!!!
varirmag
@dr lóherre: üdv " te okos,inteligens,jólnevelt,demokrata" :-((((
Meine Ehre heisst Treue
@dr lóherre: Semmi gond, aranyom, csak légy oly kedves eltakarodni innen a ... , tudod kibe.
a.a
@dr lóherre: Ha magyarnak vallod magad, akkor tanuld meg a magyar helyesírást (nem tárgyalók, hanem .. tárgyalok) ne hozz ránk szégyent!
varirmag
Lassan megérjük hogy minden IQ bajnok aki érvelni nem tud, üvöltve nácizik !
a.a
@Szvetlana: sajnos igazad van, a pártok nem mennének bele egy ilyen választási törvénybe - így csak a remény marad, hogy valamikor, valamelyik kormány nem csak a választáskor fog minket emberszámba venni.

Nem, nem tanulmányoztam (vagyis valamikor rég tanultam) - csak józan paraszti ésszel gondolkodom:)
outsider
"az MSZP és a Fidesz is húzzon el!"

Mi van gabika? Felriadtál? Csak keményen, ne is adj lazát nekik:)
És szólj, ha már elhúztak:)
Meine Ehre heisst Treue
@varirmag: Nyilván a dr. előtagot viccnek szánta a neve előtt. Mindenesetre biztos, hogy nem az intellektuális mivoltára vall.
nehogymá
a nagy pártok,vagy koaliciók vezetik az országot.ez igy rendbe van,egyébként nem lehetne kormányozni.kicsiben városokban falvakban kellene ,hogy erösebb legyen az érdek érvényesités,de a pártok már odacsináltak.nem helyi ügyek vannak hanem párt érdekek.igy tényleg nem olyan igazi a demokrácia.azt viszont kizártnak tartom,hogy olyan pártra szavazzak aki le hazaárulóz ,rendör terrorról beszél ugy,hogy közben vissza akarja állitani a csendörséget(többször olvastam itt a legendás pofonjaikról nosztalgikus felhanggal,mer az milyen jó lenne),a gárda csak azért nem tudott kiteljesedni mert betiltották és akiknek a tagjai szinpatizánsai kikérnek maguknak minden olyat ami szerintük nemzetellenes(amit természetesen ök állapitanak meg) kétségbe vonják a magyarságom kisajátit nemzeti zászlót,más jelképeket,hiszen csakis nekik van joguk állat módjára orditva fröcskölös sörös nyállal boritani a félmeztelen retkes izzadt testüket a magyar zászlóval.kimennek ellen tüntetni megzavarni bármit ami nem fér bele a világ képükbe.a meccseken jobban égetnek minket mint az a 11 b asz a pályán.bünösöket keresnek találnak csak a megoldást nem nagyon látom.igaz a baloldalon se,de ott legalább kevesebb a kopasz tahó
dr lóherre
@aborisz: @varirmag: Az a náci aki: zsidó, cigány, bankár, ellenes, aki kirekesztő, aki raszista,stb. A NÁCI BANDA meg ezeket hirdeti, a nagy magyar nemzeti zászló alatt.
A magyarok szégyene, remélem nem kerülnek be a parlamentbe, élég volt egyszer
Magyarországnak elviselni a nácikat.
dr lóherre
@Meine Ehre heisst Treue: Sajnos ez az igazság, egy náci nézeteket hirdető párt a "vonoé"
a.a
@nehogymá: Neked elmaradt a dr. előtag..
Meine Ehre heisst Treue
@nehogymá: Ezért nem fog változni semmi sem: az új nem kell, a régit pedig ismerjük. Hatalmas perspektíva...
dr lóherre
@Meine Ehre heisst Treue: Nagyon meg lehetsz sértődve, de hát az igazság neked fájdalmas.
dr lóherre
@aborisz: Náci bandának mit lehet mondani?
outsider
@Meine Ehre heisst Treue: A jobbik nem új!
Meine Ehre heisst Treue
@outsider: Nem úgy értettem, hogy teljesen új, hanem, hogy még nem volt lehetősége. A többinek már volt, le is járatták magukat, velünk pedig jól kiszúrtak.
Meine Ehre heisst Treue
@dr lóherre: A nemzetellenes ipari hulladék eltakarítása nem bűn, de nevezheted kirekesztőnek, nincs jelentősége a megnevezésnek.
dr lóherre
@Meine Ehre heisst Treue: Az az érzésem, hogy neked kéne eltakarodnod innen. Menj a náci ideológiájú honlapra és ott tombold ki magad.
aborisz
@dr lóherre: Kedves lúhere ! A témát lezártam mert a dü beszél belőled! hitlert is felhuzták valamivel? És mi lett belőle? rossz rágondolni !
dr lóherre
@varirmag: Neked mi bajod a demokratákkal? Nektek a diktatúra a jövő!!!
outsider
@Meine Ehre heisst Treue: Ott vannak ők is, tudnak, látnak, értenek mindent.
Ehhez képest csak egy "húzzanak el" telik tőlük. Feljelentések, perek...? Ja, hogy magukat nem akarják lerántatni? Újak?:)
Meine Ehre heisst Treue
@aborisz: Pedig neki valamivel bővebb és választékosabb a retorikája mint a tegnap esti félnótás, agyhalott versenyzőnek.
dr lóherre
@varirmag: @Meine Ehre heisst Treue: Szép egy társaság vagytok és még ti mertek a magyarok zászlaja alá állni. Hát ez sok a soknál. MOCSKOS NÁCI BANDA, ÉLÉG VOLT BELŐLETEK!!!
Meine Ehre heisst Treue
@outsider: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH! Nem voltak hatalmon! Ennél egyértelműbben nem tudok fogalmazni.
Voltak feljelentések, nemcsak húzzanak el telik tőlük, ahogy Vona sem csak ezt hangoztatta.
outsider
@Meine Ehre heisst Treue: Nem kell "bandavezérnek" lenni, eleget tud egy bandatag is:)

Feljelentések? Azok eredménye? Mit hangoztat még? Példákat kérhetnék?
Meine Ehre heisst Treue
@outsider: Hogyne kérhetnél. Van neked is kereső, láss hozzá.
outsider
@Meine Ehre heisst Treue: :D Erről ennyit:)
Meine Ehre heisst Treue
@outsider: Mit gondoltál? Fejből nekem sem megy. Figyelem a híreket itt-ott és emlékszem. De konkrétan nem jegyeztem meg.
nehogymá
mitöl lenne uj a jobbik?ellenség mindenhol,kivül belül elöl hátul.mutogatás mindenkire,bünbak keresés.van egy polgármesterük aki világ csucsot ment az autójával,egy nap alatt.legalábbis a költség téritése szerint,aminek a bizonylatai hogy hogy nem elvesztek mire számon kérés lett volna.az csodálatos lenne,ha még komolyabb pozicióba kerülne.határ a csillagos,(ez nem sértö remélem)ég.nem különbek ezek se mint a többi ha pénzröl van szó.erre van az HOFI vicc aminek a vége az,hogy hagyjad fiam csak éhesebbek jönnek.és tényleg.
varirmag
@dr lóherre: Szegényke :-((( Milyen rossz lehet neked...tombolsz,vagdalkozol,ostobaságokat fröcsögsz
Tényleg sajnálatra méltó vagy,
de bocsáss meg, több szót nem vesztegetek rád.
aborisz
@nehogymá: Igazad van ! meg eladta a fél országot!
Meine Ehre heisst Treue
@nehogymá: Egyébként jeleztem, hogy mire gondoltam az új kifejezéssel.
outsider
@Meine Ehre heisst Treue: Hm, rohadt fontos, borzasztó nagy volumenű ügyek lehettek.

(Én úgy tudom, hogy a parlament összes bűnözője szabadlábon van, orban is, lazar is, megyes is... mindenki... a másik oldalon is:)
outsider
@Meine Ehre heisst Treue: "Ezek igazak a többi pártra is."

Akkor minden rendben, értem:)
DR Eric CARTMEN
A cím így helyes: Vona Gábor, az Mszp, és a Fidesz is húzzon el !
dr lóherre
@varirmag: Menj nézd a gyűlölködő honlapodat és akkor rájöhetsz, hogy mit is írtam.
kukac50
Még a választások előtt 5 hónappal mindig nincs egy normális párt Magyarországon akire érdemes volna szavazni.
szablyafűrész
Na wazze, a "zsidó - és cigányügyi előadók" hőbörögnek, mert igen messze a mézes bödön !

Az viszont igaz, hogy a fidesznyik rabló horda, okot és alapot szolgáltat, de lehetőséget is biztosít egy ilyen kis cserkészcsapat hőzöngésének !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.