Kerék-Bárczy Szabolcs, a Demokratikus Koalíció (DK) elnökségi tagja azt mondta a 180 percnek, hogy nem a Demokratikus Koalíció szervezte a Mesterházy Attila MSZP-elnök október 23-ai beszéde alatti skandálást. Gyurcsány Ferenc Facebook üzenetében "nyugtatta meg" Mesterházy Attilát, hogy semmilyen demonstrációt nem szerveztek ellene.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ott voltam! A tömeg követelte az összefogást! Én is és a körülöttem állók is! Mesterházy színre lépését nagyon gyér taps fogadta. Pedig körülöttem rengeteg MSZP-s állt. Nem népszerű, még a saját pártjában sem! Nem szabad abba a hibába esni, hogy az elégedetlenséget a DK-nak tulajdonítják. Ezzel önmagukat csapják be! A körülöttem álló szocialisták önfeledten tapsolták Bajnait és Gyurcsányt, Mesterházyt taps nélkül fogadták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.