Heller Ágnes válaszolt Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkárnak, aki korábban nyílt levélben kifogásolta a filozófus nyilatkozatát a svéd közszolgálati televízió egyik dokumentumfilmjében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Haaaat, Kalman Olgan kivul nem lattam tavaly maskepp nyilatkozot, mint csak kormanypartiakat, MINDENHOL,... Es persze most jol rafaragtam a Dun Tv-vel is, dehat ugy kell nekem, ha egyszer magyar szot -is - akarok hallgatni,...:o((
lenhardtibolya
Heller Ágnes sajnos folyamatosan azon "munkálkodik" hogy Magyarországot külföldön valami negatív lássák. Elhiszem, hogy az ember idősödve kicsit "feledékeny" lesz, de amit ez a nőszemély művel, az több egyszeri szenilitásnál. Ő ugyanis azt állítja, hogy 2006-ban nem történt rendőri túlkapás, stb. Nagyon könnyen lehülyéz másokat, pedig hát...
mariaberta
Heller Ágnes nem lett feledékeny, csak esetleg sokan nem ismerik úgy a múltat, mint Ő.
Senkit nem hülyézett le, elmondta mi a véleménye Kuminról. Ez az ember akkor változott meg rendesen, amikor Sólyom László munkatársa lett.

Hát a sarzsi képes arra, -no meg az azzal járó jövedelem- hogy megváltoztassa az emberek nézeteit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.