Kedves Kumin Ferenc, hallgassa meg az állami rádió, nézze meg az állami televízió csatornáit. Úgy hiszi, hogy kiegyensúlyozott a tájékoztatás? Hogy minden vélemény helyet kap az adásokban? Hogy különböznek egymástól a hírműsorok? Hogy nincs indoktrináció? Hogy nem folyik minden csatornából ugyanaz a politikai leves? Azt hiszi, hogy egy érdeklődő honpolgár ezekből az adásokból objektíve tájékozódni tud? Még a szavak és mondatok is ugyanúgy ismétlődnek, mintha papagájok beszélnének! Kérem, felejtse el, hogy mi az, amit szívesen hall, s gondoljon néha arra is, hogy másoknak esetleg más a véleménye, s szívesen hallanának valami mást is.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ebben teljesen igaza van Hellernek. A Kossuthon már elég lenne heti egy Krónikát készíteni, aztán minden nap ugyanazt lejátszani, nem sokban különbözne a mostanitól.
csikknorisz
Ebben teljesen igaza van Hellernek. A Kossuthon már elég lenne heti egy Krónikát készíteni, aztán minden nap ugyanazt lejátszani, nem sokban különbözne a mostanitól.
bencemacska
Nagyon finoman válaszolt! Én nem tudtam volna ilyen nyugodt maradni!
bakegya
Ejnye ejnye, hogy van az akinek önálló véleménye is van,és még közzé is teszi!-és van az a sajtó,média amelyik le is hozza...úgy ahogy van,cakk,pakk...
nemkati
Ez a banda (0rbánfidesz) nemcsak rosszul tűri a kritikát, hanem az írmagját is kiirtaná. Pedig nem csak meg kéne hallani, hanem némelyiket meg is kéne fogadni. Ez az, amit a kivagyi, pökhendi, sötéten elvakult 0rbán és csatlósai soha nem képesek megtenni. És, ahogy valahol olvastam, lassan 0rbán nélkül is így működne a gépezet, hála a mindent megmételyező agymosásnak.
bakegya
Most volt szerencsém Heller Ágnes asszonnyal találkozni...
Jó volt látni "fehérek közt egy EURÓPAIT"
Sokat tanulhattunk Tőle tanárként is nagyszerű ember.Sajnálom hogy élete alkonyán több időt kényszerül határainkon túlra.
Az élet és az emberek iránti nyitottsága szeretete a régi.Megint kiállt értünk!Köszönet jár érte.
bretagne
Nagyon szépen válaszolt Heller Ágnes Kumin Ferencnek. Ha ezt írásban közölte, akkor megkapja, ha nem, akkor nem tud róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.