Kőhalmi Jánosné édesanyja halála után mindent rendben kifizetett, ám volt egy tétel, ami kiverte nála a biztosítékot: az urnahely előkészítése – írja a Blikk.

Így aztán élettársával nekiláttak, hogy szociális alapon maguk emeljék ki a szükséges nyolclapátnyi földet, ám ekkor az albertirsai Evangélikus Temetőt üzemeltető Szigü Kft. temetőgondnoka kihívta a rendőrséget – olvasható a Blikkben.

A temető gondnoka szerint ugyanis nem lehet nekiállni az ásásnak, a rendőrök pedig azzal fenyegették, hogy pszichiátriára vitetik, ha nem igazolja magát.

"Sokalltam, hogy ugyanannyit kértek a harminccentis urna helyéért, mint egy koporsós temetésnél kiásandó két köbméter földért. Hatezret fizettem így is a ravatalozó használatáért" – mondta a lapnak Erzsébet.

A Szigü Kft. illetékes vezetője, Móricz Mátyás szerint a sírásás díját a temető tulajdonosa, az Evangélikus Egyház presbitériuma határozta meg szerződésben az üzemeltetőnek. Csató Balázs tiszteletes, aki jelen volt a temetésen, sajnálatosnak tartja a történteket.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ha van egy kis időtök kattintsatok rá a temetkezési kellékekre, aztán hasonlítsátok össze egy temetkezési vállalat áraival. Ez a cikk meg kiveri a biztosítékot. Már halni sem lehet, "ha kell".?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Nem is normális ez így,hogy van aki olyan gazdag,hogy bármit megtehet, van aki olyan szegény,hogy még a halottait sem tudja eltemetni szolídan.
gödörben
@gabrella: Igazad van. Itthon sajnos sok minden nem normálisan halad.
Uborkakulcs
Szemét mocskos banda. Halott végtisztességéről van szó. Egyébként az egyház. Én keresztényként elítélem ezt a fajta magatartást.A temetkezés is egyfajta maffia. Minden tetvedék résztvevő, sokat akar keresni más ember halálán. Rohadt egy dolog ez. Azért, ne kérjünk már egy órás munkáért ugyanannyit, mint egy fél naposért. Undórító.
deviance
ha meg papírdobozba tesznek, akkor meg a családomat büntetik... abba nem gondolnak bele, hogy egy családnak, aki elveszített valakit elég nagy csapás az is, nem kell még egy alaphangon 200ezer forintos számla
dömdödöm
Havas Voks : Gulyás Gergely ( fidesz frakcióvezető -helyettes ) " A kormányüléseken a döntéshozatalt mindig intelektuális mérlegelés előzi meg " .

Meghalt anyád ? Nincs pénzed eltemetni ? Mennyé és áss neki gödröt mi meg leföldeljük :-(
Nagyon magas intelektuális mérlegelés előzhette meg ezt a döntést , bizonyára két marha parlamenti ülés szünetében a büfében 5 perc alatt nikotinelvonási tünetegyüttes hatása alatt szívószálas üdítőt szopva alkotta meg :-( :-( :-(
kkalman
Haláluk után a varjak vájják ki a szemüket ezeknek az álkeresztény tetveknek! És ez legyen a legnagyobb végtisztesség nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.