Orbán Viktor próbálja feltüzelni a Fidesz szimpatizánsait, hogy segítsék a pártot a választásokon. A képviselőjelöltek örülnek, mert az átrajzolt körzetekben nem mozognak olyan otthonosan, ráadásul sok aktivista kiesett, ők pedig nem bírják egyedül elvégezni a lábmunkát. Több ezer új emberre lehet szüksége a Fidesznek, a nagyüzem januárban indul. "Nem hihetitek, hogy a kormányotok nélkületek és helyettetek megnyeri a küzdelmet, nem hagyhatjátok a munkát egyszerűen a kormányra vagy a pártokra. [...] Szerveződjetek, jelentkezzetek és csatlakozzatok! Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítanunk a gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat, éppen úgy, ahogyan 2010-ben tettük. Készülődjetek, most befejezhetjük azt, amit 56-ban elkezdtünk. Mindenkire szükség lesz" – buzdította hallgatóságát október 23-i beszédében Orbán Viktor, aki talán a polgári köröket életre hívó 2002-es beszéde óta nem mozgósította ilyen egyértelműen a támogatóit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mi van Viktorka fogynak a talpnyalók?Már egy zsák krumpliért vagy egy tányér pörkölttel nem tudod megvenni a szavazókat és a hazugságokat,se veszi már be senki kivétel pár agy mosott birka!Még itt a Propin lehetne toborozni embereket vannak egy páran nevet inkább nem írok,de tudjuk kik azok :D !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bukfenc
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Nézd,majd ha 40 akárhány aktívan adózott melóval már közömbös lehetnék a közös dolgaink iránt,szívesebben nem irogatnék se ide se máshova.De mivel más fórum nem igazán van ,ez is több a semminél.@creativehun: az utolsó mondat lényegével -az itt írni,gondolatot cserélni képesek,tuti hogy egyetértenek,mert tapasztalni sajnos mást nem lehet.
kukac50
Nem ünnepség volt kampány! Felszólította Orbán a talpnyalóit a harcra,aki nem ért vele egyet azt meg eltapossa.
kiskutyauto
Nyomorult elmebeteg arrigáns idióta zsebhitler... visszaél egy ünneppel és hazaáruló, társadalom terrorizáló akarnokságát propagálja.. szervezkedik hajszálpontosan mint Sztalin és Hitler... a magyar nemzet teljes történelmében, Szálasi után legnagyobb történelmi szégyen: orbánviktátor...
lópicigáspár
Katasztrófa, ha a hülyeség szorgalommal is párosul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok