Orbán Viktor próbálja feltüzelni a Fidesz szimpatizánsait, hogy segítsék a pártot a választásokon. A képviselőjelöltek örülnek, mert az átrajzolt körzetekben nem mozognak olyan otthonosan, ráadásul sok aktivista kiesett, ők pedig nem bírják egyedül elvégezni a lábmunkát. Több ezer új emberre lehet szüksége a Fidesznek, a nagyüzem januárban indul. "Nem hihetitek, hogy a kormányotok nélkületek és helyettetek megnyeri a küzdelmet, nem hagyhatjátok a munkát egyszerűen a kormányra vagy a pártokra. [...] Szerveződjetek, jelentkezzetek és csatlakozzatok! Nincs okunk kapkodni, de lassan és biztosan be kell indítanunk a gépezetünket, hadrendbe kell állítani csapatainkat, éppen úgy, ahogyan 2010-ben tettük. Készülődjetek, most befejezhetjük azt, amit 56-ban elkezdtünk. Mindenkire szükség lesz" – buzdította hallgatóságát október 23-i beszédében Orbán Viktor, aki talán a polgári köröket életre hívó 2002-es beszéde óta nem mozgósította ilyen egyértelműen a támogatóit.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Mi van Viktorka fogynak a talpnyalók?Már egy zsák krumpliért vagy egy tányér pörkölttel nem tudod megvenni a szavazókat és a hazugságokat,se veszi már be senki kivétel pár agy mosott birka!Még itt a Propin lehetne toborozni embereket vannak egy páran nevet inkább nem írok,de tudjuk kik azok :D !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Mi van Viktorka fogynak a talpnyalók?Már egy zsák krumpliért vagy egy tányér pörkölttel nem tudod megvenni a szavazókat és a hazugságokat,se veszi már be senki kivétel pár agy mosott birka!Még itt a Propin lehetne toborozni embereket vannak egy páran nevet inkább nem írok,de tudjuk kik azok :D !
verőce21
Nem kétfillér megtartani a képviselőket sem soha sehol, hogy jó gombot nyomjanak. :)
spu00
@rokker33: Mit gondol miért ment annyi ember 23-n a Hősök terére? s miért olyan kevesen a baloldali találkozóra? Nem kell toborozni, megyünk magunktól is.Lejárt határidejű élelmiszert meg az Önök kedvencei szoktak osztogatni, mert még annyira sem becsülik az embereket, hogy emberi fogyasztásra alkalmast osztogassanak.
JAJMÁR
@spu00: Miről beszél Ön? A Hősök terén nem pártünneplés volt. Állami pénzen.
Az egy össznemzeti ünneplés volt, csak éppen a cöf is odagyalogolt. Nézzen talán utána .
A Fidesz nem is tartott ünnepséget :DDD
rokker33
@spu00: Megnyugtatom nem a drága kedves és egyetlen Viktor miatt voltak ott az emberek hanem az okt 23 át ünnepelték amit persze Viktorék Mesterháziék Gyurcsány és Vona Gábor is a pártjuk fényezésére használt ami szerintem nagyon undorító és gusztustalan húzás volt!Még van fél évük ne egy nemzeti ünnepen győzzék meg a választókat,hogy Ők milyen jók és mindegyik csak azt az egyet fújta,hogy az Orbán kormányt le kell váltani amibe igazat is adok,mert ilyen szar még nem volt a helyzet mint most,de ne egy ilyen fontos eseményen kampányoljanak!Van még fél év a választásig van idő!
nmaria
@rokker33: És mégis kik váltanák le az Orbán kormányt?- nagyon kíváncsi lennék!!!
És még egy kérdés, mitől és miért szarabb most a helyzet, mint volt?- vagy talán már nincs válságban az ország nagyOKOS?
kkalman
Fideszék igyekeztek megnehezíteni a választókörzetek átszervezésével az ellenzék dolgát, közben nem gondoltak arra, hogy a saját dolgukat is megnehezítik.
Lőttek egy öngólt, most félreáll a szájuk.
rokker33
@nmaria: csak nézz körbe milyen állapotban van ma Magyarország!Munkahely teremtés megállt a közbiztonság romlott az IMF et egy sokkal drágábbra váltották így nőtt az állam adósság 27% áfa trafikmutyi földmutyi 1 kulcsos adó 500.000 ember elmenekült innen rengeteg új adót vezettek be (bankadó baleset adó chipsz adó játékgépadó stb) az útdíjról meg ne is beszéljünk 47.000 ből ugye meglehet élni ilyen gyalázatos szöveget egy párt,se merne kimondani !Soroljam még hogy milyen mocskos húzásai vannak a te kis kedvenc pártodnak NAGYOKOS!!!???Ilyen mocskos aljas húzásai nem volt az Mszp nek 8 év alatt mint a Fidesznek 3 év alatt pedig lehetett köpködni az Mszp-t is de sokkal több kárt okozott ez a szemét banda!Hogy kik váltsák le az mind1 ennél csak jobb lehet és emlékezz 2002/2006 ban se kértek belőlük az emberek 2010 ben is az Mszp veszített nem a Fidesz nyert miből gondolod,hogy ezek után 2014 ben lesz rájuk igény??Ha jól emlékszem 54 vagy 58% bizonytalan szavazó van ma Magyarországon bármikor a Fidesz ellen fordulhatnak és akkor végük van mennek a levesbe!!
entero
@rokker33: Nyugodtan írhatsz neveket, nem sértődünk meg, az a baloldal szokása. Ha azt hiszed, csak annyi a Fidesz szimpatizáns, mint ahányan a propin vagyunk, akkor keserves csalódásban lesz részed a választáson.
sport50
@entero: csak nem te is beállsz az aktivisták közé,és járod a körzeteket,osztod a tüzelőt??:-)))
szaboria1
@sport50: Ugyan már azt nem teszik csak próbálják bebeszélni a lehetetlent. Csak egyetlen egyszer válaszolnának a felsorolt Fideszre rót vádak megcáfolására. Például csak arra amit "rokker33" felsorolt. Már ha tudnának.
coyote3
Megint megy az emberek kihasználása. Persze agyatlanok mindig is lesznek, akik ezt nem veszik észre...
silber13
Azt azért nem tudtam, hogy képes búgócsigává is változni!! Meccsoda zsenialitás! Mekkora tálentum, atyavilág!
bretagne
Remélem, hiába pörög, majd elszédül!
bakegya
A magát 25 kő gazdagra páncéltőkésített, felcsuti -maradona!-nemzetekközötti felfogatóparancsnok,tavaresz leharcoló,kiváló eurószagértő,árvizi hajós,kína-brazilia-argentína- india-azértbandzsán felfedezője, polgárhadba tereli az olajozott fityisz szektor-cociális grófjait!-térdre magyarok!-baltát vállhoz,mindörökké omen!-és a diafilm pöröghet tovább az államosított hazai óvodákban csökkentett mandátummal ...a többi meg nincs is...
creativehun
Többen írnak itt negatív kritikát a Fidesszel kapcsolatban! Felesleges! Ma már csak az igazán elvakultak támogatják és hisznek benne...Őket viszont ész érvekkel,tényekkel és logikával úgy sem lehet meggyőzni mert a hit az egy ingoványos talaj ahol a józan ész és a logika szabályai nem érvényesülnek!
excep
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bukfenc
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakegya
Nézd,majd ha 40 akárhány aktívan adózott melóval már közömbös lehetnék a közös dolgaink iránt,szívesebben nem irogatnék se ide se máshova.De mivel más fórum nem igazán van ,ez is több a semminél.@creativehun: az utolsó mondat lényegével -az itt írni,gondolatot cserélni képesek,tuti hogy egyetértenek,mert tapasztalni sajnos mást nem lehet.
kukac50
Nem ünnepség volt kampány! Felszólította Orbán a talpnyalóit a harcra,aki nem ért vele egyet azt meg eltapossa.
kiskutyauto
Nyomorult elmebeteg arrigáns idióta zsebhitler... visszaél egy ünneppel és hazaáruló, társadalom terrorizáló akarnokságát propagálja.. szervezkedik hajszálpontosan mint Sztalin és Hitler... a magyar nemzet teljes történelmében, Szálasi után legnagyobb történelmi szégyen: orbánviktátor...
lópicigáspár
Katasztrófa, ha a hülyeség szorgalommal is párosul!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.