A Democrat blog tiltakozik a Magyar Közlönyben október 25 –én megjelent 373/2013. (X. 25.) számú kormányrendelet ellen, mely a jelenlegi politikai kurzus számára kedvező bemutatások célkitűzésével rendeli el 2014 január másodikától a Veritas Történetkutató Intézetlétrehozását! (Egyébként Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár irányítása alatt!) Ez már az ötödik olyan Fideszes kormányintézet lesz, mely Fideszes ideológia és világkép „szája íze szerint” próbálja kutatni, bemutatni, hangsúlyozni és torzítani történelmünk legutóbbi 150 évét. (Az eddigiek: Molnár Tamás Kutató Központ, Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet, Nemzeti Örökség Intézete, Nemzetstratégiai Kutatóintézet.) Az új intézet feleslegességét bizonyítja többek közt az a tény is, hogy a Magyar Tudományos Akadémia Történettudományi Intézete, már több mint hat évtizede szolgálja a történelem kutatását (komoly szaktekintélyek munkásságával), így minimum gyanús az új szervezet megalakításának valódi célja...

Forrás: democrat.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"Az egész terv hátterében a magyar ifjúság nemzeti-konzervatív-keresztényi átnevelésének szándéka áll, mely biztosítaná a Fidesz tartós hatalmon maradását, a rezsim alapelveit engedelmesen elfogadó és éltető szavazók megteremtésén keresztül!"
Egészen orwelli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.