A DK-ból kirúgott Kőrös Gusztáv szerint Király György, az MSZP sporttagozatának alelnöke rendelte meg a bajai videót. Az MSZP közölte: rágalmazás és becsületsértés miatt jogi lépéseket tesznek. A Fidesz közben a Btk.-t szigorítaná az eset miatt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Belenézek Kőrös bizalomkeltő arcába és elhiszem neki hogy Király, sőt, az egész MSZP olyan hülye, hogy miután csináltat egy kamu filmet, saját maga viszi be a rendőrségre, tudva, hogy úgyis kiderüljön ők hamisíttatták.
Azt is elhiszem hogy a videó nem azért készült, hogy elterelje a figyelmet a Fidesz bajai csalásáról. Az a videó eredeti volt, amelyikben kiderült a Fideszeseknek 50x is fordult a Lungo Drom ha megkérték rá.
human
Állítja "Oktató jellegű film"-nek készült. Álltja, hogy a film mondandójával egyet ért. Állatja, hogy így akarták a romákat ért vádakat ellensúlyozni. És mindezzel együtt azt állítja, hogy Baján nem tud ilyen esetről vagy akár tűzifaosztásról. Ha nem tudott ilyen romákat megvesztegető esetről, akkor miért járult hozzá, hogy olyan videót készítsenek, ami a romákat megvásárolhatónak állítja be? Megy a parasztvakítás itt ezerrel. Remélem az ügyészség töviről hegyire kivizsgálja az ügyet és rács mögé is dug pár embert.
human
@coni: Ha az MSZP hamisította a felvételt, akkor tudnia kellett, hogy 1 nap alatt bukik a történet. Ez szerintem egy trójai faló volt. Már csak azt kellene megtudni, ki ácsolta.
DR Eric CARTMEN
Gondolkodjunk már egy kicsit. A választások után 2 nappal készült a videó. A rémHír tv megtalálta a "főszereplőt", aki azt mondta 300 ezerért elmondja hogy történt. NEM VOLT A TV-nek, vagy a fidesznek 300 ezer forintja hogy minden kiderüljön?? És kinek is érdeke, hogy azóta is erről a videóról beszéljenek, és ne arról, hogy miért is kellett megismételni a voksolást??? MERT A BÍRÓSÁG SZERINT A FIDESZ CSALT!!! ÜGYES EZ A FINKENSTEIN ÉS TÁRSA HAZUGSÁGGYÁR !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.