Rengetegen támadják a nyitott ablakokat! Büdösek, ráadásul ahol egy van, ott biztosan több is megjelenik. Ha ősz, akkor büdösbogár. Becsületes nevén vándorpoloska. Miközben mindenki a harlekinkaticával van elfoglalva, szinte meg is feledkeztünk zöld vendégeinkről. Hasonlóan a rémpöttyössel, ez a faj sem őshonos Magyarországon. 2002-ben figyelték meg először, eredetileg a trópusokról származik.

Forrás: vidget.hu
Feltöltő: Tartcherry
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ja, hogy azok a poloskák. Akkor nem értem a "lehallgatás" címkét. :) Bár ki tudja, az amcsik régóta kísérleteznek kémrovarokkal, talán már a vándorpoloskákat is bedrótozták. :)
nemkati
@csikknorisz: Nálunk nem csak zöld van, hanem barna is, és már tavaly is sok volt.
Szét kéne szednem a telefonomat?
csikknorisz
@nemkati: Ezekből nekem már egy is sok idebent. Ha csak meghallom a zümmögését, addig nem nyugszom, míg le nem vadászom. :)
lópicigáspár
Egy jó babgulyással nem versenghet, lazán agyonütöm! :-)
Szvetlana
Megvárja a nyavalyás, még lefexem, betakarózom, lemelegedek, és akkor kezd el a függönyön zörögni. Mérgemben rögvest agyoncsapom:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.