Első fokon öt év fegyházbüntetéssel sújtotta csütörtökön a Makói Járásbíróság azt a férfit, aki három rúd szalámit lopott el a város egyik áruházából, majd rátámadt az őt feltartóztatni próbáló biztonsági őrökre.

Forrás: freeportal.hu
Feltöltő: Joszef
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
3 rúd szalámiért 5 év börtön !
Gyilkosságért elég gyakran ennél kevesebbet ró ki a bíróság !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
"A tettest az áruházból kifele menet, a lopásvédelmi kapu leplezte le. A biztonsági őrök ezután szólították fel, hogy pakolja ki a ruházatát, de ennek nem tett eleget, majd ellökte az egyik biztonsági őrt és megfenyegette őket, hogy a parkolóban várakozó családjával közösen fogják megverni az őröket. A rendőrök röviddel az áruházból való távozása után elfogták. A vád rablás volt, az ítéletet súlyosbította, hogy a vádlott visszaeső volt."

Egy kicsit figyelhetnének az ilyen barom irományok szerzői !!!

Nem a 3 szalámiért kapta a 6 évet ( ami 5 !!! ) hanem mert fenyegetőzött és visszaeső !
gabrella
Rezesovát meg luxuslakásba akarják küldeni üdülni 4 ember haláláért.
csikknorisz
@Joszef: A cím akkor is hülyeség. Kb. mint a "Tíz év baltalopásért", aztán a cikkből kiderül, hogy azzal a baltával szét is verte a szomszéd fejét. Bagatellizálni a súlyosabb bűncselekményt az enyhébb címben való megemlítésével, majd a súlyosabb büntetést úgy beállítani, mintha azért kapta volna, ősi kattyintásvadász szokás. :)
kkalman
@csikknorisz: Ez az etikátlan újságírás mintapéldája. Ilyen ferdítéssel rikkancsként dolgoztam, hogy el tudjam adni a lapot.
Joszef
Hol itt a ferdítés? Az 5 évet azért kapta, mert a fenyegetés miatt már nem lopásnak, hanem onnantól rablásnak számított a tette. Emellé súlyosbító körülmény volt, hogy már nem először gyűlt meg a baja a törvénnyel, de a lényegen nem változtat, hogy a rablás tárgya szalámi volt!
Egyébként az Origo-tól kezdve a legtöbb média ehhez hasonló címeket adott a sztorinak, tehát akinek nem tetszik, az ne olvasson sehol híreket!
Halszem
@varirmag: "Nem a 3 szalámiért kapta a 6 évet ( ami 5 !!! ) hanem mert fenyegetőzött és visszaeső"
Atya világ!
Akkor Vityka mennyit fog kapni a sok-sok milliárdét és az állandó fenyegetőzésért?
És ráadásul visszaeső!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.