AKÁRMILYEN TEREBÉLYES, DE MEGKERÜLHETŐ Ám nem elképzelhetetlen a jobboldali dominancia sem, ebben Meloni olasz miniszterelnöknek lehet nagy szerepe. Már tett is ajánlatot Ursula von der Leyennek és a Néppártnak.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
AKÁRMILYEN TEREBÉLYES, DE MEGKERÜLHETŐ

a derék economX.hu érdekes béljóslásában ezerrel kussol egy számunkra fontos kérdésről

A „Macron és a ’királycsináló’ liberálisok lehetnek a kulcsszereplők az EP-ben” című elmélkedés az európai pártcsaládok lehetséges koalíciós lehetőségeiről jósolgat.
Kiemelten foglalkozik azzal, hogy: „nem elképzelhetetlen a jobboldali dominancia sem, ebben Meloni olasz miniszterelnöknek (legalább is az ő reményei szerint –R.Gy.) lehet nagy szerepe.” megjegyezvén, hogy: „Már tett is ajánlatot Ursula von der Leyennek és a Néppártnak.”
Mint a cikk is megírja: az EPP és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is egyértelmű jelét adta annak, hogy nem zárja ki az együttműködés lehetőségét az ECR –el!!
Azonban azt egyértelművé tette, hogy „nem fog együttműködni a szélsőjobboldali Identitás és Demokrácia (ID) képviselőcsoporttal.”.
Ami a cikk ádáz igyekezete ellenére
www.economx.hu/fototar/fototar/202402/orig/image1706889559.jpg/900/
egyértelműen arra is utal, hogy ha nem csak Mráz ócska parasztvakítása az értelmezett szavazatok, sem számíthat Orbán (akit még az ID-ben sem tekinti mindenki „comme il faut”-nak) arra, hogy a tűz közelébe kerülhet, sőt még inkább a perifériára rángatja az országot! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.