A magyar újraiparosítási politika folytatását sürgette Orbán Viktor miniszterelnök annak érdekében, hogy egy-másfél éven belül Magyarország legyen az az európai uniós állam, ahol a GDP legnagyobb aránya az ipari termelésből származik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Lenne is itt nem is kis gazdasági növekedés.
1, Kormány és parlament leváltása
2 , családra kiterjedő teljes vagyon elkobzás
és már nem is kellene dolgozni mert mindenre futná és kölcsön is tudunk adni a németeknek.
Na? ? Ezt is meg oldottam. . .
Uborkakulcs
Ok, Vitya iparosítsunk. Első lépésben vissza a széttrombitált állami földeket a csúti és a többi cimbótól. Második lépésben, az előző - szocik - idejében szétkúrt állami vagyont vissza, közvagyonba!!! NEM államiba. ( Kapolyi féle erőmű história ). Harmadik lépésben, stadionok projekt állj.( nincs foci így nem is kell stadion ) Ezeket a pénzeket, bele az egészségügybe. 4. lépésben a tisztelt ház költségcsökkentéséből származó pénzeken,a több évtizede nem működő állami létesítmények korszerűsítése és újra indítása. Ha kell még pénz, tudnék találni. ( mondjuk a pártfinanszírozás, stb ) Így lehet, de először el kell zárni a pénzcsapot, amiből a "kondér" mellett aluszkálók, marakodók, és a sleppjük zsírosodik, hízik. Sőt be kell indítani az eddig elszipkázott pénzek visszaszerzésére a szivattyút. Tessék végre visszadni a népnek azt, amit felépített!!!
DR Eric CARTMEN
Nemrég (talán fél éve??) még a legnagyobb agrár országról álmodozott. Ráférne már egy akkumlátorcsere megint.
szablyafűrész
Vannak érdekes figurák, a kaméleon csak jelenthet nekik:

"Isten hozta ( Árvai ) őrnagy úr !"

ornagyur.wordpress.com/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.