A Fidesz parlamenti frakcióvezetője soha nem értett egyet azzal, hogy Horthy Miklós egykori kormányzónak szobra legyen. Az "se neki, se Kádár Jánosnak nem jár" - mondta Rogán Antal hétfőn újságírók előtt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
Rogánnak, mint hűséges pártkatonának így kell nyilatkoznia.
Azt pedig, majd eldönti az utókor, hogy kit foglal szoborba és kit nem.
jancsik68
Rogánnak nem szobor fog járni,de azt hamarosan meg kapja a kis mbunkó!!
hajhagyma
@jancsik68: csak már kapná meg de az egész rohadt rabló bandája is ...
Harkai
Ez a szerecsétlen fiatalember látszólag képtelen felismerni, az általa képviselt uralmat és uradalmat még az Ő életében egy másik fogja követni, nem releváns, hogy milyen, de nagy a valószínűsége annak, hogy azért amit ebben az országban eddig tett még számon is kérik! Bűnhődhet is, pedig lenne még idő egyet-mást újra gondolni. Már az is komoly büntetés lenne, ha a saját nyilatkozatait egyszer végig kellene hallgatnia, szinte lcsodával határos, hogy már ebben a korban ennyi baromságot lössze lehet hordani!
Orsós Rodrigó
Bulvár Tóni arra bezzeg nem volt rest, hogy a róla rendszeresen potitív dolgokat író, Blikk nevű szennylapnak szobrot állítson!
Kala Majka
Károlyi Mihálynak viszont kijár.

Nyilván, csak a hazaárulók részesülhetnek a magyarországi helytartótanács dicsőségében.
keresztapa
Igaz nem jár! De kell! Történelmünk része, az is , meg a holokauszt is. Vagy tovább folytatják történelmünk hamisítását a mindenkori hatalom megmondói, hogy mit lehet, mit nem. A történészek miért nem a történéseket írják? Miért mást, mint a valót foglalják a magyarok történetében? Vagy akkor Írják a századok politikai eseményeit, politikai uralmi rendszerét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.