A Fidesz parlamenti frakcióvezetője soha nem értett egyet azzal, hogy Horthy Miklós egykori kormányzónak szobra legyen. Az "se neki, se Kádár Jánosnak nem jár" - mondta Rogán Antal hétfőn újságírók előtt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Rogánnak nem szobor fog járni,de azt hamarosan meg kapja a kis mbunkó!!
hajhagyma
@jancsik68: csak már kapná meg de az egész rohadt rabló bandája is ...
Harkai
Ez a szerecsétlen fiatalember látszólag képtelen felismerni, az általa képviselt uralmat és uradalmat még az Ő életében egy másik fogja követni, nem releváns, hogy milyen, de nagy a valószínűsége annak, hogy azért amit ebben az országban eddig tett még számon is kérik! Bűnhődhet is, pedig lenne még idő egyet-mást újra gondolni. Már az is komoly büntetés lenne, ha a saját nyilatkozatait egyszer végig kellene hallgatnia, szinte lcsodával határos, hogy már ebben a korban ennyi baromságot lössze lehet hordani!
Orsós Rodrigó
Bulvár Tóni arra bezzeg nem volt rest, hogy a róla rendszeresen potitív dolgokat író, Blikk nevű szennylapnak szobrot állítson!
Kala Majka
Károlyi Mihálynak viszont kijár.

Nyilván, csak a hazaárulók részesülhetnek a magyarországi helytartótanács dicsőségében.
keresztapa
Igaz nem jár! De kell! Történelmünk része, az is , meg a holokauszt is. Vagy tovább folytatják történelmünk hamisítását a mindenkori hatalom megmondói, hogy mit lehet, mit nem. A történészek miért nem a történéseket írják? Miért mást, mint a valót foglalják a magyarok történetében? Vagy akkor Írják a századok politikai eseményeit, politikai uralmi rendszerét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.