A mostani kormányzópártokat semmilyen pénzügyi visszaéléssel nem lehet hírbe hozni - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben, az azonnali kérdések és válaszok órájában. A kormányfőt arról is kérdezték, milyen feltételt szabna az Ukrajnával és Szerbiával folytatott európai uniós tárgyalásokon, és szembesítették a Jobbikról szóló londoni nyilatkozatával is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hihihihihihihihi hehehehehehehe na ne mond!!
nehogymá
nem mert törvényeket gyártottak maguknak,ha meg feljelentés látszana születni azt idejében abortálják a haveok
kiskutyauto
Ez teljesen pontos és igaz. Hírbe hozni már nem lehet őket, hiszen a hírbe hozás, az gyakorlatilag gyanú ráterelését, vádaskodást, rágalmazást jelent. A jobboldalt, már régesrég nem szükséges és valóban nem is lehet tehát hírbe hozni, hiszen SZÁMTALANSZOR LEBUKTAK MÁR MUTYIVAL, nem csak gazdasági bűncselekményekkel, pénzügyi visszaélésekkel, politikusbűnözéssel és állami bűnözéssel, hanem sokféle, igen hosszan sorolható változatos köztörvényes nemzetellenes bűncselekményekkel. Akikről már jó ideje biztosan tudjuk, számtalanszor tényként láthattuk, hogy gátlástalan, pofátlan bűnözők, valóban azokat MÁR nem lehet hírbe hozni, hírbe hozták már saját magukat régesrég... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
coyote3
És ez a kormányfő nem egy megátalkodott elmebeteg hazudozó...:)
öcsi55
A legbántóbb ebben,hogy megint hülyének nézik az embereket!Aki nem most jött le a falvédőről az tudja,hogy a pártok a választási kampányokra sokkal több pénzt költenek el mint amit az államtól kapnak,még a fidesz is.Kedves vezető, Viktor,ugyan miből finanszíroznátok az autóbusz kifestéseket,az óriás plakátokat,a béke meneteket s.tb.Pénzügyi visszaélésről nem is kell beszélnünk az itt gyenge kifejezés,a helyes a kormányzópárti korrupció.Tudod Viki miről beszélek,az állami pályáztatások a földbérletek a trafik mutyi és ezekből vissza csorgatott pénzekről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.