hogy hol voltak az egyház képviselői, amikor előkészítették a szobor-leleplezési heppeninget? Nehezen hihető, hogy nem tudtak róla. Hol voltak a burokvászon-lerántásnál a keresztény egyházak képviselői? Napokkal korábban lehetett tudni az ellentüntetésről is. Miért nem lehetett az ellentüntetők közt látni a megjelent egyházi méltóságokat? A Szabadság tér még a Bazilikától sincs messze. A Fidesz vezetéséről esett már szó, de hol volt ekkor a KDNP máskor oly hangos képviselői platformja? ...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
"S igen, a tömegből hiányoltam az ellenzék vezetőinek másutt oly hangos tagjait is. Nem a hangerejük hiányzott, hanem az ottlétük. Talán nem pár százan tiltakoztak volna, ha mindahányan megjelentek volna. Demonstrálva az összefogást az authoriter szemlélet ellen. Mely fellépés alkalmasint még jobban kiemelhette volna Orbán Viktor távolmaradását, személyes megszólalásának hiányát. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.