Kizárták szerdán a Fideszből Balogh Józsefet, aki a minap tett beismerő vallomást az ügyészségen élettársa megveréséről – értesült az Index.

Vallomás szerint először négy-öt alkalommal ököllel a nő arcába ütött, majd a hajánál fogva megragadta őt, és egyszer a terasz fából készült korlátjához verte a fejét.

Baloghot az ügy kipattanásakor, májusban kizárták a Fidesz frakciójából, de a pártnak akkor tagja maradt. A mentelmi jogát felfüggesztették.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
És az alaptalanul, aljas módon megvádolt vak komondort mikor fogják rehabilitálni és kártalanítani???
Hellcat
Nem úgy volt hogy már rég kizárták???
pbalage
@Hellcat: újból kizárták, azt kész. Szerintem ne mondjon le, mert azzal esetleg a fideszt támogatná. Szóval szerintem maradjon, pár megvert nővel több ellenszavazó lesz azzal is.
Január
@dr. prédikátor: Jogos a kérdés. A vakkomondor különb, mint a gazdája, mert az nem veri a fejét a korlátba a gondviselőjének. .
Éppen ideje, hogy ezt a szadistát kirakták maguk közül, persze lehet hogy a többi hozzátartozó is tudna mesélni...
soljanka
@Hellcat: Az eset után néhány nappal Baloghot ugyan kiléptették a Fidesz parlamenti frakciójából, párttagságát azonban megtarthatta, azt azóta sem kérdőjelezték meg"

Szóval párttag maradt. Gondolták,hogy a hülye népnek elég lesz, hogy "kiléptették", azzal nem is foglalkozott senki, hogy honnan...
Büszkék lehetnek rá. Mutyi pártnak bunyós képviselője HAJRÁ!!!
outsider
@martinpalermo: A balog józsi olyan "végkielégítést" kap a maffiától (amit természetesen a magyaroktól loptak), amennyiért már befogja a pofáját:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.