Orbán Viktor miniszterelnök úgy számol, hogy a következő parlamenti választás után jelentősen enyhülni fog az az ellenszél, amelyben kormánya az elmúlt három és fél évben végezte munkáját. A kormányfő csütörtökön a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XII. ülésén, a Parlamentben azt is mondta: a Kárpát-medencében élő magyarság számíthat arra, hogy egy sikeres anyaország áll majd a háta mögött a következő években.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Milyen ellenszél? Hát gond nélkül átnyomtak mindent a kétharmadukkal...nevetséges.
töky
Remélem az ellenzék nem fog neki köszönetet mondani 2014 után. Hallottam valami műanyag lakatról is , ami nehezen rohad. Ezt a kettőt lehet kombinálni is kedves nemzetvezető testvér.
bakegya
Kinyír ez mindenkit még mielőtt bármit is szólhatna.
Január
"Nem szabad azonban elfeledkezni arról sem, hogy Magyarország rendkívül szegény - hívta fel a figyelmet a miniszterelnök, " Mondta mindezt November 7-én, ez szinte hihetetlen, hogy elismerte, és utána pedig osztogatja a milliárdokat..., na nem a termelés élénkítésére, hanem improduktív dolgokra, mert tetszik, nem tetszik ezek a pénzek költségek, és nem befektetések.
Az un. elitváltástól eltelt 23 év, a II. világháború után 23 év már 1968 volt, és milyen újjáépítésen és fejlődésen ment már ekkorra át az ország.
Ezt ma nem mondhatjuk el, mert az ország gazdasága a béka fen@kéhez liften jár, az életszínvonal folyamatosan romlik és ki tudja hol a vége.
Pedig most lehetősége lett volna a 2/3-os többséggel, hogy felemelje az országot, ezt elmulasztva a történelemben egyenlőre egy lábjegyzet lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.