Aláírták a Norbi Update romániai master franchise szerződését, így a szomszédos országban is terjeszkedhet a brand, egyelőre négy erdélyi városban és Bukarestben nyílik Update üzlet. A márka a jövő évelején belép a cseh és az osztrák piacra is. A társaság tervei szerint 5 éven belül teljesen lefedi az Európai Unió piacát. Eközben folyik a magyarországi terjeszkedés is, idén karácsonyig 7 új üzletet nyitnak. Hivatalosan is indul Erdélyben és egész Romániában a Norbi Update üzlethálózat, ma aláírták ugyanis a fitness élelmiszer márka romániai master franchise szerződését. A Norbi Update első körben öt saját boltot nyit, egyet Bukarestben és négyet Erdélyben – Brassóban, Kolozsváron és Nagyváradon, a negyedik üzlet helyszíne még nem eldönött. Ezek az üzletek még nem franchise rendszerben működnek majd, hanem az idén nyáron 5 millió forint jegyzett tőkével megalakított Update1 Europe Zrt. pilotjaként indulnak. Romániában a társaság a Gameworld Csoport nemzetközi kaszinócéggel működik...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem ugy volt hogy aladta az updatet? Akkor most mi van?
varrólány
Szegény ,ország , már oda is !
Itt bezárt az üzlete, érdeklődés és vásárló hiányában.
antiszennyezo
Tündérfődre, Erdélybe viszi a szikkadt csigákat és mindez szerinte azt jelenti, hogy világhírű lett a Nojbi gyáj. Szánalmas. Unalmas már ezt a szerencsétlent meg a körülötte születő badarságokat olvasgatni. Süssön csigát meg szedje a gyógyszereit oszt örüljön , hogy ennyi aggyal milliárdos lehet ezen a tökéletlen bolygón.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.