Balliberális köröknél landolhatott azoknak az Egyesült Államokat érintő lehallgatássorozat részeként gyűjtött információknak egy része, amelyek kapcsán a magyarországi politikai befolyásszerzés gyanúja is felmerült – tudta meg a Magyar Nemzet.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
Tényleg vicc :-)))
Az amerikai külképviselet miért kér statisztikai adatszolgáltatás a Legfőbb Ügyészségtől, s miért Budait kérdezgetik "főképp" Gyurcsány sukorói kaszinóberuházásban játszott szerepéről mikor lehallgatták a fidesznyikeket? :-))) Qva életszerű .-))
Bármelyik vicclapot magasan veri ez a gyűlöletkeltő szennylap, miközben minden egyes nap lejáratja a nemzet szót!
Orsós Rodrigó
@hetöndöe: "Mert az Usában annyira szeretik a kommunistákat"

A cikkben szó sincs Thürmer elvtársékról!
hetöndöe
@Orsós Rodrigó: Tudod nem én szoktam lekomcsizni Gyurcsányt,Bajnait,az Mszp-t és még sokakat.
Egyébként kurva szar lehet úgy élni egy ilyen újságírónak,hogy mindenhol összeesküvést lát maga és hőn szeretett pártja ellen és egy erdei séta folyamán is azt várja,mikor ugrik elő egy bokorból egy ballibsi,Moszad,vagy egy IMF-es ügynök.
Nekem viszont az a véleményem,hogy ők is nagyon jól tudják,hogy ez egy hatalmas baromság,csak mindig kellenek nekik a bűnbakok,hogy elterelhessék a figyelmet magukról,illetve arról,hogyan rabolják ki az országot az orrunk előtt.
Akik meg beveszik ezt a sok sületlenséget,tényleg nagyon alultápláltak szellemileg.
SwordFish
A cikket beküldő rosszul értelmezte a cikk tartalmát: nem a ballibsiknek dolgozott az USA, hanem az itthoni kollaboráns balliberális pártok dolgoznak a szabadkőműves háttérhatalmi erőknek és működnek velük együtt, mint az USA kormánya , és Brüsszel, meg a Bilderberg
csoport.

A cikk erről szólt. És ez nem is olyan meglepő. Hetöndöe úr jót röhög, meg fideszezik,
de a valóságot elfedni nem tudja. Hogy a balliberális pártok már megint a háttérhatalmat
kiszolgálva elárulják a hazát.
coyote3
Ezek a rohadék ballibsik irányítják az NSA-t...
hetöndöe
@SwordFish: "Az amerikai diplomácia figyelmét egyébként már korábban felkeltették a magyar belpolitikai események. Fokozott érdeklődést mutattak a balliberális oldalhoz köthető személyek ellen folytatott büntetőeljárások iránt. Az amerikai külképviselet 2010 után statisztikai adatszolgáltatás címén rendszeresen kért információkat a Legfőbb Ügyészségtől, és kérdéseik főként a politikusokkal szemben folyamatban lévő eljárások részleteire irányultak. A politikai befolyásgyakorlás részének volt tekinthető, hogy a nagykövetség munkatársai 2011 májusában találkozót kezdeményeztek Budai Gyulával. Az akkori elszámoltatási kormánybiztostól korrupciógyanús ügyekről, de főképp Gyurcsány Ferencnek a sukorói kaszinóberuházásban játszott szerepéről próbáltak információkat szerezni."

Próbálkozz egy kicsit a mondatok értelmezésével de az sem árt,ha elolvasod magadnak fennhangon a címet.
Menni fog?:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.