A magyar köztévé egy forgatással, a budapesti nyugdíjasok pedig egy mérsékelten izgalmas tüntetéssel vágtak vissza a svéd köztévének, amiért az levetített egy Magyarországot rossz színben feltüntető filmet. A tünetők szerint jobb, ha a svédek, ha csendben maradnak, mert míg tőlük menekülnek a zsidók, és melegnek nevelik a kisfiúkat, Magyarországon legalább béke van és tolerancia.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Tolmácsolom 76 éves apám véleményét:

"Hülye, vén trottyok, foglalkozzanak a prosztatájukkal inkább" :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
A békés sósavas bácsika nincs köztük véletlenül?
csikknorisz
A tüntetők szerint jobb, ha a svédek csendben maradnak, különben kapnak egy kis sósavat az arcukba. Különben is jobban tennék a svéd tévések, ha több lábgombakenőcsöt meg prosztamolúnót reklámoznának, ha már nálunk is annyian nézik a műsoraikat, legalább ne legyen hiányérzete az ungárise célközönségnek.
:)
Desischado
Béke, és tolerancia??? Akkor miért alázzák meg az embereket, főleg a szegényeket, munkanélkülieket, kisembereket, rokkantakat, kkisnyugdíjasokat??? Mi van, terjed az elmebaj?
Hellcat
Mesélje már el nekem az a nyugger amelyik ezt a békét látja, mi volt akkor a reakciója amikor októberben a békemenetet harcba hívta az qrbán a hősök terén? Amikor a fidesz állandóan azt kommunikálja kifele hogy támadnak minket minden honnan? Most meg hirtelen béke van???
Tootsy
@gabrella: Nem Kedves, ennyi raero nyugdijas,... Olyan mindegy, hogy hova vonulasznak ki,... Nem mindegy? Ahogy elnezem, a tablak sem nehezek, nem fog megfajdulni a hatuk, kezuk,...:o((
JAJMÁR
A békefenntartó pedig a békemenet. Azonnali bevetésre készek,,. :)
Tolerancia is van, hiszen az ország népe elnézi nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.