Teljes zűrzavart okozott a parlamentben a kormánypártok taktikázása a lex Ároktőnek is nevezett javaslat szavazása körül. Mivel nem voltak biztosak az ellenzék támogatásában, külön javaslatként is benyújtották, hogy korlátlan ideig előzetesben maradjanak a súlyos bűncselkményekkel vádolt személyek, de végül erre nem volt szükség. Az ellenzék többsége annak ellenére is megszavazta a házszabálytól eltérést, hogy a bizottsági ülésen még élesen bírálták az ötletet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Inkább szeretném látni azoknak az ellenzéki politikusoknak a nevét akik megszavazták. Ezért nem lesz kormányváltás, mert az ellenzék is egy követ fúj a Fidesszel.
Remélhetőleg az Unió megvétózza, mert ijesztő fordulat lenne, ha valakit ártatlanul, bírósági ítélet nélkül élete végéig rács mögött tartanának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.