Aggasztónak nevezte az európai fiatalok munkanélküliségének mértékét Orbán Viktor az erről szóló keddi párizsi konferencián, a miniszterelnök azonban hangsúlyozta: Magyarország minden olyan módszert alkalmaz az ifjúsági munkanélküliség enyhítésére, amely Európában ismert.

"Lényegében mi minden hangszeren játszunk otthon" – fogalmazott a kormányfő magyar újságíróknak nyilatkozva az európai fiatalok munkanélkülisége elleni küzdelemről szóló európai uniós tanácskozás után, amelyen 24 EU-ország állam- és kormányfője, munkaügyi minisztere, valamint a legfőbb európai intézmények vezetői egyeztettek.

Az európai eredmények egyelőre szerények, ám a párizsi konferencián általában olyan típusú megoldásokról beszéltek a résztvevők, amelyek a magyar jogrendnek már részei – mondta Orbán Viktor. Példaként említette a munkahelyvédelmi akcióterv intézkedéseit, valamint a fiatalok vállalkozóvá válását segítő programokat.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Persze! És ő a karmester - zeneigazgató - koncertmester- aki a mákostésztát hangvillával eszi, az ajtaját violin kulccsal nyitja, szólista és kórista és tökéletesen játszik Hevenyen, Vörhenyen és Kazamatán!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
@coyote3: azért ne bízzál benne százszázalékig ! :))
nyanya001
Példaként említette a munkahelyvédelmi akcióterv intézkedéseit, ...
nem kellene ekkorát hazudni !
Dr. Felipe
Zorbánc elvtárs minden hangszeren játszik, főleg oboán.
sport50
említette a nagy "nemzeti"közmunka programját??
szöszmösz
Ki kellett volna tennie a kormány jelképét -a vak komondor-és alá a szlogent " Magyarország jobban teljesít"
silber13
Persze! És ő a karmester - zeneigazgató - koncertmester- aki a mákostésztát hangvillával eszi, az ajtaját violin kulccsal nyitja, szólista és kórista és tökéletesen játszik Hevenyen, Vörhenyen és Kazamatán!
A Tündik bündije
Munkahelyvédelmi akcióterv... ja, védelem a saját baromságaitoktól. Plusz a nagy, dicsőséges szovjetorosz népnemzeti közmunkaprogram...
varrólány
Persze a mi nótánkat húzza ,csak nagyon siralmas feldolgozásban.
adrenalink
Mostanában leginkább citerázik. Lásd: páncélozott autók, parlamenti őrség lőgyakorlat...
Desischado
Remekül furulyázik tényleg, ha a hazugságnak lenne szonátája, azt játszaná még csak flottul! Abban senki sem tudja túlszárnyalni!
bakegya
Tökéletesen játszik a saját hangszerén.Ujjjujjuj gyakorlatokat gyakorol,de csak anyaországiakon,az idegende szakadt hazánk fiait azokat "összetrombitálja" ,az EU sinpadán "hangadó" szeretne lenni,de a magas C-ket csak itthon meri kivágni.Mint moswt is csak "fejhangokat" ad!-állandóan átírva a kottát!-de 25 éve "szájharmonikázik"is.
Egy audiológiai beutalóval azért szívesen megajándékoznám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.