egyember

Eltévedt levele után feljelentik Müller Cecíliát
Csak arról van szó, hogy nem megfelelő embert bármely helyre, hogy ne veszélyeztesse (esetleges) cselekedeteivel (esetleg) eszével viktor terveit, uralmát.
Semjén meglepő dolgot mondott a pápáról
@csak úgy...: Semjén jobb miniszterelnök lenne. Ő csak hülyeségeket mond. A me. (og1) + még károsakat, rombolókat. Tk. anarchista, aki csak rombolni tud. Ill. bocs anarchisták: ők nem hazudtak, csaltak, loptak, raboltak.
Semjén meglepő dolgot mondott a pápáról
@csak úgy...: Szenteltvíz? Ha ez az álszent hozzáér, azonnal megromlik.
A Királynő lenyomta a királynőt
Alapvetően "komoly" (klasszikus) zene pári vagyok. De szerettem -és szeretem- a JÓ (maradandó) szórakoztató ("könnyű" zenét is. De nem költök rájuk vagyonokat. Egy rokonom (unokaöcsém) nemrég kétszáznál több CD-t "selejtezett". Voltak köztük olyanok, amik bontatlanok voltak, a többire nem is emlékezett, hogy kik, mikor "dolgoztak". Néhány olyan volt, akikről ma (is még) tudja néhány idősebb és fiatalabb hogy kik voltak.
Viszolygok a TOP-októl Azoknak minden fajtája ma már csak PÉNZ-t jelent (ez vonatkozik a (z él)sportolókra is)..
Figyelmen kívül hagyta az EU a magyar vétót
@Nessy: Az a 2.3 millió nem hibás (legfeljebb csökkent értelmű ...). Hibás az a választási rendszer, amely lehetővé teszi, hogy ők döntsenek. Sajnos, hibás a TÖBBI választópolgár is, aki nem képes kiállni (kényelemből? félelemből?), hogy EGYSÉGES tömegként ("Sok lúd disznót győz") lehengerelje a magyar történelem legnagyobb rablóbanda "elit"jét.
Azaz: MI!
69 milliárdot bukhat Magyarország a civilek elleni hadjárata miatt
Még egy idióta (mármint én) is tévedhet. Eddig úgy gondoltam (hittem?), hogy az S... jelű véglényt a fide$$ teremtette. Ma már tudom, hogy ő teremtette fide$$-t.
"Mondta Isten: Legyen világosság! És lett világosság. És látta Isten a világosságot, hogy jó és elválasztotta Isten a világosságot a sötétségtől. És elnevezte Isten a világosságot nappalnak, a sötétséget pedig elnevezte éjjelnek. És lett este és lett reggel: egy nap."
"Mondta Isten: Legyen boltozat a vizek közepében, hogy legyen elválasztó víz és víz között. És alkotta Isten a boltozatot és elválasztotta a vizeket, melyek a boltozat alatt vannak, a vizektől, melyek a boltozat fölött vannak. És úgy lett. És elnevezte Isten a boltozatot égnek."
"Mondta Isten: Gyűljenek össze a vizek az ég alatt egy helyre, hogy meglássák a száraz! És úgy lett. És elnevezte Isten a szárazat földnek, a vizek gyüleményét meg elnevezte tengereknek: És látta Isten, hogy jó."
Nem volt magyarázat, indokolás. Csak kijelentés.
Nem pont így működik S...? Meg a fide$$ is? Lehet(ne) vitatni a tyúk és a tojás sorrendjét, de olyan lehengerlő stílust még a főatya sem tud produkálni, se pénteken, se Brüsszelben, se országértékelésben.
Quod erat demonstrandum.
TGM: Mégis írok Bangónéról
@bencemacska: A fide$$-sek nem patkányok. A patkányok bizonyítottan nagyon okos teremtmények.
Elmaradhat a XV. kerületi gyerekek nyári táborozása, mert a Fidesz nem szavazta meg a kerületi költségvetést
@Nessy: Bennem már többször felmerült, hogy a "függetlenek" mitől/kitől függetlenek? Több olyanról (jelöltről) tudok, aki egyik napról a másikra vált szimpatizánsból "függetlenné" (mint o1g nevezetes szemléletváltozása valaha ...).
Egy szövetségi bíró Washingtonban felfüggesztette Trump abortusszal kapcsolatos rendeletét
@thszalai: Nálunk is vannak meztelen lányok (fürdőszobában, hálószobában stb.), de nem teszik ki magukat közszemlére.
Átverték a becsületes megtalálót
"A tolvajjal a továbbiakban az ügyészség foglalkozik."
Foglalkozik.
Megdorgálja? Kitünteti? Meghívja egy délutáni teára (sörre)? Ultipartira?
Még sok "foglakozást" tudnák említeni.
Lázárnak a számüzetésben is van véleménye az EP-választásról
József Kiss: "Azt gondolom, hogy minőségi, szeretetteljes és boldog életet csak olyan országban lehet élni, amely a tisztelet kultúráján alapszik, következésképpen a tisztelet hangján beszél. Magyarországnak annak a helynek kell lennie, ahol _mindenkit_ tisztelettel fogadnak, az iszlám világból érkezetteket is tisztelettel fogadják és az iszlámot, a muszlimok, arabok civilizációs gyökereit is rendkívül nagyra értékelik. Az iszlám egy nagy lelki és szellemi építmény, amely nélkül a világnak azon a részén sem béke, sem boldogság, sem kiegyensúlyozott emberi élet nem jöhetne létre. Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket. És nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük." Vagy:
"Ezért számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek, hanem egy magas civilizáció képviselőiként üdvözöljük őket, és nem szégyellünk időnként tanulni sem tőlük. Most egy furcsa idézetet mondok Önöknek. Ezt 2008-ban a pénzügyi válság után, talán 2009-ben az akkori római katolikus egyházfő, a pápa mondta, a következő mondattal lepett meg bennünket. Idézem őt, ezt mondta a keresztények pápája: „Újra kellene olvasni a Koránt. Ha a mi bankárjaink csupán egy kicsit ismerték volna a saria szabályait, ma nem tartanánk itt.”
Orbán Viktor, 2015. június 9-én, az Arab Bankok Szövetségének éves közgyűlésén, a Hiltonban."
Benyújtotta lemondását Kárpátalja kormányzója, aki sokszor kiállt az ottani magyarok mellett
Már nincs kit (ukrán "magyarokat") védeni. Már mind itt vannak. Nem migráncsként, hanem baráti segítőként a nagy munkaerő hiányban. Az elmigrált hazai magyar munkaerő helyett.
Bevezetik az éjszakai repülési tilalmat Budapest felett
Üvöltő (hangra -is- tuningolt) motort, autót viszont szabad használni. Versenyezni is. Remélem!!
Lovagok és udvarhölgyek lepik el Békéscsabát
Ez nagyon sajnálatos. De kórházban még többen. Ez még sajnálatosabb.
Nem kelt fel reggel a forint
Van egy nyugger telóm. Telefonálni nem tud, de az óra jól működik. Elküldöm a forintnak, legyen ami felkelti.
Fidesz: már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját
ÉN IS aláírtam egy ívet! Letámadtak érte. Hárman vettek körül és "agitáltak" (tk. könyörögtek) a szignómért.
A jelenlévők -itt, a lapon jelenlévők- egy része biztos (lehet) benne, hogy a szavazólapon nem a fide$$ mellett (két t-vel írtam, maradi vagyok, nem illib média-munkatárs) lesz az X -m.
Majdnem agyonverte a baracktolvajt egy nyárlőrinci férfi – elítélték
@papa.49: Érdekelne: elkobozták-e a bűntett(?) autóját, amit a (bűn?)tett elkövetéséhez használt? Valaha ülnök voltam bíróságon. Egy pacák kalapáccsal levert egy lakatot egy sufni ajtajáról, ahonnan csekély értékű dolgot "tulajdonított" el. A kalapácsot -bűnjelként- lefoglalták. Talán még ma is tárolják.
Villámhárítóra másztak a miskolci rablóhorda elől – így döntött a bíróság
@Rockxy: Vagy imádkozni az Ég Urához (aki -még- nem o1g), hogy oda csapassa a ménküt ...