egyember

Ezt még Bokros sem merte meghúzni – Pokoli megszorítások jönnek: a június 9-e után érkező Orbán-csomag mértéke minimum 1600 milliárd forint lesz
REMélem, hogy a megszorításokat csak az egybites vakonhívő-mazochisták fogják nem-észrevenni, ill, üdvözölni. Ezek száma viszont REMélhetőleg jelentősen csökkenni fog.
Viszont: a jelenlegi un. "ellenzék", akik ebben a helyzetben is fő feladatuknak (kommunikációjuknak) egymás lejáratását
tartják, képesek lesznek még ezt is el..., baltázni. Ezt, a rabló-rezsim eltakarítását -valószínűleg- csak a zemberek tudják
megvalósítani. Ha mégsem, akkor megérdemeljük a jövőt
Oda mértek hatalmas ütést az Orbán-kormányra, ahol a legjobban fáj neki
A Propeller -sajnos- minden szárnya törött, csorba. A "kommentelők", a csak egymás gyalázására (ordináré módon) képesek miatt.
Ekkora blöfföt eddig csak a pókerasztalnál láttunk – Dobrev Klára ostobának nézi szavazóit
@C_3PO: Hááát! A fide$$(=OV) minden "győzelme" 2010 óta törvényesített csalás. Amit XY (ki is az? már el is felejtettük?)
egy vonatozás közben "alkotott" un. (k)Alaptörvény "betonszilárdságú" (hányszor is változott azóta?) tetszőleges csűrés-csavarás alkalmazásával értek el.
Döbbenetes adatok kerültek nyilvánosságra, ezek leleplezik Orbán akkumulátorgyárainak veszélyét – Közleményt adott ki a DK
Szcsz.
Az akkus autók csak akkor lesznek -talán- környzetkímélőbbek, ha töltésük kizárólag megújuló energiával történik. Az akkugyártás azonban akkor is olyan anyagokat és vegyszereket kíván, amik egyértelműen veszélyesek. A megsemmisítésük úgyszintén. És online. Az atomenergiát azért támadták/támadják (kik is?), hogy veszélyes (lásd balesetek) meg a hulladék megsemmisítése később (mikor is: évszázadok múlva . . .) gondokat okoz(hat).
Lesz évszázadok múlva emberiség (a Földön)?
Lemondásra szólította fel Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója Fekete-Győr Andrást
@G.Freeman: Sajnos, ide és hasonló helyekre csak csak az "uralkodó osztály" (alias: r...banda) üzenetei jutnak el. Az un. 'ellenzék' látszólag(?) nem tud/nem akar(?)
24.hu/belfold/2024/02/17/novak-katalin-lemondas-fidesz-orban-viktor-videk-pedofil-riport/
Fogy a levegő Novák Katalin körül, újabb tanácsadója hagyta faképnél
@jáger laszló: Annak, akinek ennyi(féle) tanácsadó kell, annak nincs (nem lehet) SAJÁT véleménye. Az tényleg csak (rab)szolga.
Az EP váratlanul komoly gyomrost osztott ki Orbánék kormányának
@Philip Marlowe: PM forog a sírjában, hogy ilyen emberek lopják el a nevét . . .
Hadházy bemutatta a „Nemzethy Hülyeség és Lopás” emlékművét
@sgl: Igen. E témában van egy alapvető fogalmi zavar. A kilátó egy HELY! Ahonnan szép kilátás van valamire. Aki egy kicsit is turistálkodott valaha, az tudja, hogy Mo-on rengeteg kilátó(hely!) van, pl. a Mecsek, a Bükk stb. oldalában, ahol nincs TORONY! Ilyen (volt) az egyik leghíresebb a Prédikálószék (hol is van?). Ott csak akkor építettek kilátó-TORNYOT, amikor az előtte lévő részt benőtte a növényzet (fák, amiket korábban a VALÓDI turisták vágtak ki, sk.).
(Csak úgy, mellékesen: több olyan kilátó-TORONY van, ahol ma csak fákat látni, amik túlnőttek a tornyon . . . )
Szijjártó: Készen állunk arra, hogy katonai szerepet is vállaljunk a franciákkal
Hogyan is nevezték ezt az Őrnagy nevezetű valamit még néhány nappal ezelőtt is? Nevét igen, de stílusát nem tudja megváltoztatni. Ennyi telik tőle. Találóbb lett volna az Űrnagy név, hiszen nagy az űr (a fejében).