Körözi a panamai ügyészség Welsz Tamást, annak az egymilliós kft.-nek az ügyvezetőjét, amelyik a Sólyom Airways leendő tulajdonosa – értesült panamai forrásokból az Index.

A lap úgy tudja Welszt és barátnőjét korábban gyanúsítottként hallgatták ki Panamában – rövid időre őrizetbe is vették őket. Később ugyan szabadlábra helyezték a párost, de a hatóság megtiltotta nekik, hogy elhagyják az országot.

Amikor ezzel szembesítették Welszt, ő először tagadta, hogy köröznék. Aztán jelezte, hogy szívesen látja a lap újságíróját a Charity March irodájában, ahol beszél is a panamai ügyről, ám ezt később visszavonta.

A Sólyom Airwayshez közel álló forrásaik szerint Welsznek és cégének a csődbe ment légitársaság eltemetése lesz a feladata, az eladás körülményeit ismerők szerint szinte biztosra vehető, hogy a rejtélyes „afrikai befektetők" nem mentik meg a céget, így azok sem kapnak majd egy fillért sem, akiknek a Sólyom pénzzel tartozik.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr ATEISTA
@coyote3: Dehogy a Gyurcsány! Most a Bajnai... :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jameska
Ezt mondtam tegnapelőtt... megjósoltam :-)
bundi
csak tudnám kaya ibrahim, vagy Josip tot magyarosított weisz-re ?
A Tündik bündije
Ennek a vezetékneve is milyen szép magy... áh, inkább nem mondok semmit...
bukfenc
Szerintem a - monnyon le - Torgyán is benne lehet.. :))
lópicigáspár
"Amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra, mert ellopja más!" Ezek aztán értik a csíziót, hogy kell ezt az aranyigazságot alkalmazni!
craven
ismét ellopnak pár milliárdot... honnan jönnek a jobbnál jobb ötletek,hogy honnan lehet még pénzt lenyúlni? mit csinálnak ennyi pénzzel???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.