Juhász: Gyurcsánynak változtatnia kellene A Gyurcsány Ferenc iránti bizalom hiánya a legfőbb akadálya annak, hogy az Együtt-PM szövetségre lépjen a Demokratikus Koalícióval – mondta Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke az ATV Start című műsorában. Juhász szerint továbbá Gyurcsány viselkedése alapján az sem egyértelmű, hogy a közös cél, vagyis Orbánék leváltásának kérdésében egyetértés van a DK és az Együtt-PM között.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: SwordFish
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A franc aki érti ezt. Eddig akivel beszéltem, mindenik Fletóra fog szavazni. Kicsit hüle, kicsit színházat jáccik, de a mienk:))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
A franc aki érti ezt. Eddig akivel beszéltem, mindenik Fletóra fog szavazni. Kicsit hüle, kicsit színházat jáccik, de a mienk:))))))))))
lópicigáspár
Talán nekik kellene Gyurcsányhoz felnőniük, akkor talán lenne esélyük, de így hánykolódni a kicsinyesség és középszerűség tengerében, biztos, hogy tavaszi lepkefing se lesz belőlük!
SwordFish
@lópicigáspár: Lehet valami igazad, Ásotthalmon az MSZP-sek átléptek a DK-ba! :-D

A végén még Gyurcsány trendi lesz a balosok körében. (Persze ez csak azt fogja jelenteni, hogy Gyurcsányé lesz a legerősebb balos párt, semmi többet, hiszen az MSZP-től és az Együtt-től tud csak voksokat elvenni). Magyarul szétveri a baloldalt és ezzel nagy szolgálatot tesz a jobboldalnak! :-D
lópicigáspár
@SwordFish: Ebben is nagy igazad van! Személy szerint csak egyet nem értek.Ezt a qr@ jobb meg baloldalt! Vagyunk ebben a kis országban most már alig tíz millióan. Nem lehetne azt megoldani, hogy azzal legyünk elfoglalva, hogy nem jobban, hanem jól! éljünk együtt, mert amíg oszd meg és uralkodj szerint mennek a dolgok, az kizárólag az aktuális hatalomnak hoz gyarapodást, hisz az emberek a másikkal vannak elfoglalva, hogy éppen mit tesz és hogy lehetne aláverni! Az integrálódni szánt csoport meg ugye világ méretű probléma, de az egy igen hosszú történet...! És az egész helyzetet mi sem mutatja be jobban:
"Három fazék rotyog a pokolban. Az egyikben németek, a másikban oroszok, a harmadikban magyarok vannak. Lucifer meglátogatja mindet. Az elsőnél csak az van kiírva, hogy "ne gyere ki". Megkérdezi Lucifer a segítőit, hogy miért nincs itt őr. Mire mondják, hogy ebben németek vannak, ők szabálybetertóak, úgysem jönnek ki. A másodiknál nincs kiírva semmi, de ott van egy őr. Mire a segítők: ezek az oroszok. Ők mindig próbálkoznak, de erővel vissza lehet tartani őket. A harmadik fazéknál csodálkozik Lucifer, hogy nincs se őr, se tiltás. Hogy lehet ez? Mire a segítők azt mondják: azért mert ebben magyarok vannak. Ha az egyik megpróbál kimászni, a többiek úgyis visszahúzzák!"
KERKA
@lópicigáspár: lehangoló, de igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.