A magyar U21-es válogatott kétgólos vereséget szenvedett csütörtökön a csoportban sereghajtó Albániától labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen a Bozsik Stadionban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Gyurcsány és Bajnai a hibás! a zorbán által metszegetett gyümölcs még nem érett be. majd talán kétszáz év múlva. Addig is minden kudarc, az emúttnyócévé, és minden siker a nemzeti egység kormányáé. Éjjen a foci, és éjjen szeretett vezérünk orbánviktor! Akinek meg nem teccik, annak kívül tágasabb. az mennyen Londonba dolgozni. legföljebb a hazai munkaügyi statisztikákban szerepeltetik őket. Mert őszinteségéről ismerszik meg az igaz magyar, meg a futball szeretetéről. és mint látható, nálunk a fiatalok ha nem is tudnak, de legalább szeretnek focizni...
lópicigáspár
Ugye ezek lennének a jövő focistái és nekik épülnek a stadionok (persze meg azért, hogy az építők zsebe dagadjon)! Hogy nem ég le a bőr a képükről!
human
Épp eszű ember ilyen gazdasági helyzetben nem dob ki ennyi milliárdot a futballra. Érthetetlen ez az egész fociőrület.
lópicigáspár
@human: Ki beszélt itt ép eszű emberről!?
Sede
dózer, beszántás, só... amatőr alapon focizgathatnak tovább.
bohócpolitikusoknak bohócliga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.