Állambácsi einstandol - 100 ezer tulajdonos jogait függeszthetik fel. Amennyiben életbe lép az a törvényjavaslat, amellyel a kormány rástartol a takarékszövetkezetek államosítására, a központi állami szervezet egy évre felfüggesztheti a takarékok tulajdonosait, és ami még veszélyesebb, azt is megtilthatja, hogy a szövetkezetek kifizessék a betétes ügyfelek pénzét - írja a hvg.hu.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A parlament honlapján közzétett törvényjavaslat szerint a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete egy évre is felfüggesztheti a takarékszövetkezetek tulajdonosainak szavazati jogát a saját tulajdonukat képező takarékszövetkezetben, ha úgy találja, hogy tevékenységük vagy befolyásuk „veszélyezteti a szövetkezeti hitelintézet megbízható, biztonságos működését” (ne legyenek kétségeink, jó néhány esetben úgy fogja találni).
Sede
semmi meglepő nincs valójában ebben a törványmódosításban, régóta lehetett tudni, hogy erre készülnek a narancsbárók.
erről szól ez a történet valójában: elvenni a takarékszövetkezeti tagok, és betétesek pénzét!
és a buta magyar még mindig nem ébredt fel...
majd, ha már bekövetkezett, akkor fog szörnyűködni.
mint a magánnyugdíj-pénztárak kifosztásánál.
csak most a takarékszövetkezetek kerültek sorra.
Hellcat
Köpnek ezek a magántulajdonra...azt lopnak amit akarnak...
Gemüs52
Sajnos már vártam ,hogy valamit lépnek ! Szidták a Takarék Szövetkezeteket ! Ugyan úgy mint a Magánnyugdíj megtakarításnál ! A következő a külföldi bankok lesznek ???!!! A szőke szépség is állandóan azt kiabálta ,hogy csak akkór van biztonságban a lakosság pénze ,ha ők vigyáznak rá !
Sede
a legjobb a CIHA Bank! :-))))
akinek esze van, viszi a pénzét a takarékokból, és nem várja meg, hogy a forradalmi kétharmad rátenyereljen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.