A műsor mikrofontartója ugyanis nem más volt, mint az egykori Schmitt-interjú obersovszky-díjas riportere. Maga Obersovszky Péter személyesen. A kockázat nélküli kérdések virtuóza, a semmitmondó közbeszólások nagymestere maga. A miniszterelnöktől alighanem komoly bátorságpróba lehetett vele szemben leülni, és várni a kérdések pattogó áradatát. Gondolom, a legnagyobb próbatétele az lehetett a miniszterelnöknek, hogy emlékezzen a valószínűleg előre egyeztetett kérdésekre kidolgozott válaszokra.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Mióta egy miniszterelnöki vitában kiderült, hogy a zsírdisznó alkalmatlan érvekkel szemben észérveket felsorakoztatni a demagógia helyett, azóta csak előkészített és a saját elkábított népe elött mer csak interjút adni a jól felkészült riporterek asszisztálása mellett...
GeoCravker
@coyote3: Nagyon úgy tűnik, hogy ez a helyzet. Gyurcsány nagyon feltörölte vele a padlót annak idején.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.