72 éves bácsira törte rá a kaput a TEK, arccal a sárba fektették, rátérdeltek a hátára, és hátrabilincselték a kezét. A nyékládházi férfi azt állította, hogy nem a hatalmat akarta megdönteni, csak önvédelemből tartotta a fegyvereket.

Állítása szerint, amikor látta, hogy rendőrök állnak a háza előtt, mondta, hogy hozza a kulcsot, de mégis szétrúgták a kapuját. A pizsamás férfit arccal a sárba fektették, rátérdeltek a hátára, és hátrabilincselték a kezét.

"Áramot nem vezethetek a kerítésembe, mert úgy járok, mint az a kesznyéteni gazda, a borba se rakhatok fagyállót. Ha harapós kutyát veszek az még a végén kárt tesz a gyerekekben, a riasztók meg nem érnek semmit; mire ideér a segítség, mind a kettőnket megölhetnek. Ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy kispuskát az ónodi vásárban" – mondta a férfi.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
szóval az időseket megölni kirabol lehet, de ha mag akarja védeni(bár tudnák szegények!) magát egy kispuskával, leteperik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sentinel216
@sbl: Kattints a linkre, amit a hozzászólásomban találsz! (www.youtube.com/watch?v=rGqyaavY2hQ) Egy szóval sem elemeztem az öregembernél talált fegyvert, örülök, hogy sikerült ki Googliznod a típusokat. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a jobbikosok kalasnyikovval - bár "egyenlőre" vaklőszerrel - lövöldöztek egy vidéki majálison összegyűlt emberek között! Ha megnézed a videót, láthatod - hallhatod, hogy a főbunkó köszönését fegyverdörrenés kíséri. A bevezetőjére próbáltak válaszolni a nézők közül, de ha megfigyeled, rögtön csattan a fegyver závárja, mire bennszakad a szó a megszólaló atyafiba. Lehet, hogy a gépkarabély csöve a tarkóján volt? EZEKET kellene megfingatni a fekete ruhásoknak és begyűjteni a törvénytelenül náluk lévő gépfegyvereket!
Ennyiről szólt volna a "fröcsögésem".
zabhegyező
@miazavalami: Nem szeretem az erőszakot, semmire nem vezet!
Az izoláció híve vagyok, azaz a társadalomtól egy szögesdróttal elzárt területen saját javadalmazásukat megtermelve élhessenek, de a társadalmat meg kell tőlük szabadítani!
Az USA rendelkezik olyan börtönnel ahol az ilyen erőszakos fazonokat rózsaszín ruhákban tartják fogva.
Aki onnan szabadult az oda még nem jutott vissza!
sbl
@sentinel216: Én ezeket a fegyvereket nem a Google-ból ismerem, hanem mindegyikkel lőttem is. Még annak idején az MHSZ-ben. (Kár hogy megszüntették azt a szervezetet!)

Ami az elfogás körülményeit illeti nem ismerem a TEK műveleti protokolljait, de valószínűleg illegális fegyveres elfogásakor ez a szabvány eljárás.

Egyébként már leírtam, hogy az idős gyanúsított hol mit tett rosszul, nem megfelelően.
Vasárnapiiskolás
Ezért alszik keveset a vezír.70 fölött minden pizsibe a terroristákat látja a szerencsétlen...
miazavalami
@zabhegyező: na az itt nem fog menni addig amíg emeletes politikusaink mellettük tüntetnek. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.