72 éves bácsira törte rá a kaput a TEK, arccal a sárba fektették, rátérdeltek a hátára, és hátrabilincselték a kezét. A nyékládházi férfi azt állította, hogy nem a hatalmat akarta megdönteni, csak önvédelemből tartotta a fegyvereket.

Állítása szerint, amikor látta, hogy rendőrök állnak a háza előtt, mondta, hogy hozza a kulcsot, de mégis szétrúgták a kapuját. A pizsamás férfit arccal a sárba fektették, rátérdeltek a hátára, és hátrabilincselték a kezét.

"Áramot nem vezethetek a kerítésembe, mert úgy járok, mint az a kesznyéteni gazda, a borba se rakhatok fagyállót. Ha harapós kutyát veszek az még a végén kárt tesz a gyerekekben, a riasztók meg nem érnek semmit; mire ideér a segítség, mind a kettőnket megölhetnek. Ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy kispuskát az ónodi vásárban" – mondta a férfi.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
szóval az időseket megölni kirabol lehet, de ha mag akarja védeni(bár tudnák szegények!) magát egy kispuskával, leteperik?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Rögtön látták rajta, hogy a kormányt akarta megdönteni pizsamában!!!
hallgatag
Lehet, hogy a kiképzett kommandósok (TEK) terroristának nézték...
hallgatag
A TEK emberei a kiérkezéskor berugták a kaput és a FEGYVERTELEN pizsamás
öregembert a sárba taposták...Ez az a TEK, akiket OV magánhadseregeként
ismertünk meg ??? Szép teljesitmény, mit ne mondjak !!! Pedig a kisöreg szólt,
hogy hozza a kapukulcsot !!! " Fegyver raktár " egy légpuska ???
Amit ugyan a magyar törvények nem tiltanak !!!
Darthon1
@hallgatag: nem légpuska, kispuska. Sajnos ez fegyvernek minősül. Ezek a szteroidoktól elhülyült TEK-es gyerekek pedig a saját anyjukat is letepernék, ha arra kapnak parancsot. Szerintem itt bőven megállna a szakszerűtlen intézkedés miatti eljárás. Csak sajnos meg kell nézni kik vannak a hatalom közelében a Bíróság, Ügyészség, Rendőrség vezetői közül. Amíg ennyire védik őket, addig nem fognak ellenük eljárni. Az, hogy kimentek törvényes volt, az intézkedés szakszerűtlen és aránytalan. Bunkók és nagyképűek. Csapatban erősek a biztos győzelem tudatában. Pont mint egy népcsoportunk bűnöző tagjai. Amerikában tanulják a szakmát, csak ott erejük teljében lévő bűnözők rendes fegyverrel lőnek vissza. Remélem itt is visszalő majd egyszer valaki, aztán lehet sikítozni ezeknek a majmoknak.
deviance
bezzeg aki tényleg árt kishazánknak vígan röhög az ülésteremből...vagy inkább alszik/ott sincs
hallgatag
Bocsi, nem vagyok fegyverszakértö, csak légpuskának néztem !!!
de mindenben 100%-ig igazat irtál !! Reméljük, 2014-ben
vissza lesz vonva ez a " nagyon drágán felállitott kommandó "
és visszateszik a milliárdokat a kasszába, mert már nem lesz szükség
erre a csapatra...Magyarországot eddig is kihagyták uticéljukból
a terroristák !!!
Mobil123
Feltételezem a bácsi szomszédja a fajhoz tartozik!!
miazavalami
@Mobil123: A bácsinak és az anyukájának hagyni kell agyonveretni magát , mert az nem államellenes cselekedet.
levarosbukta
Csak halkan merem megkérdezni a TEK mikor rúgja rá az ajtót a Soroksáron megölt hölgy gyilkosára?
zabhegyező
Most olvastam a fecebookon:
"Amíg az országban naponta ölnek meg embereket a "norvég bevándorlók" addig potenciális gyilkosnak tartom a belügyminisztert és a TEK részéről az utasítást kiadót!"
Valami hasonló fordult meg az én fejemben is, de ...
leszúrt rittberger
Miért éjszaka kell kimenni? Nappal nem lehet? Nem értem. Meg ha már ott van tíz TEK-es kigyúrt gorillaképű seggfej, miért kell a sárba teperni szerencsétlent, nem tudják ennyien talpon állva megbilincselni? :DDD

Erre van pénz mindig, a Rambó-fóbiás meg harcászkodó szarháziak hobbijára... Katonaságra, "légi bemutatóra" (az bazmeg), ezek mögé bújva mindig jól el lehet tüntetni egy csomó közpénzt.
nehogymá
csak egy félórát kellett volna belefeccölni a helyi apparátnak,akkor azt is tudhatták volna milyen gyogyszert szed,vagy ,hogy mikor megy boltba.valószinüleg alaposak voltak,ezért mentek tokostul.aggasztó,hogy ide jutunk,a közbiztonság hiánya elöbb utóbb ennél durvább dolgokra fogja rávenni azokat akiket nem védenek meg.nem tudom kinek jó ez.egyre inkább tartok attól ,hogy az önbiráskodás teret nyer,akkor jöhet az anarchia.vagy ez a cél?
palika
Az öreget lefogják, pár napot benn tartják, MAJD nehogy a feleségét meg megerőszakolják, agyonverik szétlopnak mindent, akkor mi a faszt fog a TEK csinálni?
valakiaki
Később már fegyvert venni sem kell a piacon, elég ha csúnyát irkál valaki a vezérről az interneten...
Yoda69
Es ezek beszelnek szemkilovesrol? Mi ez ha nem rendorterror?
Szvetlana
Miért éppen éjszaka?Mekkora ellenállásra számítottak, hogy teljes harci díszben, csapatostúl megszállták a kisöreg házát? Persze a kispuska már fegyvernek minősülő tárgy, de nem hiszem, hogy avval aludt a kisöreg.
De honnan tudott róla a TEK?
eberti
Ki kell képezni a a kommandósokat az idős golyóállós pizsamások ellen is...
A TEK is jobban teljesít...
Nil
Biztos nagyon büszkék magukra!!! Mi lesz itt ha veszít OV? Jön a parancs aztán mennek ész nélkül bárkire? Ilyen is volt már "Parancsra tettem!" És hol a lelkiismeret parancsa?
Csizmás Kond
Az egészben az a lényeg, hogy már az újságírók tudják hogyan kell egy cikket tálalni, hogy mindenki ráharapjon és sikere legye,. Ez van itt is.
Ha történetesen a kisöreg nem a kulccsal tér vissza hanem a kispuskával és el kezd lövöldözni akkor mindenki azon röhögne, hogy a híres TEK-eseket egy hetvenéves bácsi is megfutamítja.
Az eljárásuk lehet túlzott volt de ezt írja elő a törvény és a kisöreg tudhatta volna, hogy nem a vadnyugaton van ahol csak úgy vásárolgatunk fegyvert.
Yoda69
@Csizmás Kond: Erdekes a kettoslatasod kond. 2006-ban is a torveny eloirasanak megfeleloen lepett fel a rendorseg a duhongo csocselek ellen, es most megis ellenuk van eljaras. Hogy is van akkor? Egyszer van torveny maskor meg nincs?
Csizmás Kond
@Yoda69: A rendőri fellépést akkor és most sem kritizáltam csupán a mibenlétét, ugyanis ha idejébe lépnek akkor nem kellett volna lőniük.
hajhagyma
ez már mindennek a teteje hogy mit nem megengednek ezzeknek az izzomagyú barmoknak...
Yoda69
@Csizmás Kond: Latod itt epp ez a helyzet. Egy fegyvertelen idos embert nem kell a sarbafektetni es a hatara terdelni. Szerintem egyutmukodott volna a TEK-kel, de azok annyira izomagyu baromarcuak hogy egybol eroszakhoz folyamodtak. Meg jo hogy nem nyitottak tuzet. Remelem orban bukasa utan megszuntetik a TEK-et.
hajhagyma
@Csizmás Kond: a kispuskában csak egy lőszer van...és egyesével kell bele teni zárdugatyúsnak is mondják milyen lővőldőzést tud egy 72 éves őregember csinálni
Csizmás Kond
@Yoda69: Azért ne végy mérget egy cikk miatt...és miből gondolod a bukást ?
Csizmás Kond
@hajhagyma: A fegyver az fegyver és a többi csak szőrszálhasogatás.
Yoda69
@Csizmás Kond: Azt irtam remelem bukni fognak.
Annyi rosszat tettek az embereknek es az orszagnak, hogy az nem maradhat kovetkezmenyek nelkul. Ha megis, akkor pedig megerdemeljuk a sorsunkat.
Csizmás Kond
@Yoda69: Neked személyesen milyen rosszat tettek ...?
Szvetlana
Még hatásosabb lenne ez a cikk, hogy tűzharcba keveredett a TEK egy - egylövetü kispuskával felszerelt- nyugdíjas obsitossal:))
Yoda69
@Csizmás Kond: Most soroljam? Csak nehanyat mondok:
1/ nyugdijpenztar lenyulas
2/ magassabb banki koltseg
3/ 6% EHO ado a befektetesek utan.
dömdödöm
ki a tököm áll ki szerintetek az ónódi piacon élesfegyvert árulni ha nem a saját embereik ?
Úgyhogy nagyon jól tudták ki adta el és azt is hogy kivette meg ,tehát könnyű volt lecsapni rá ,nem kellett sokat keresgélni . egyszerűbb lett volna ha kimegy a nyominger aki eladta és egyszserűen visszakéri és szépen visszadja a pénzt közben szól az öregnek hogy ilyet még1X ne csináljál :-(
Csizmás Kond
@Yoda69: Na és mennyit veszítettél a nyugdíjalapodból ?
Miért vásárolsz átutalással ?
Mennyi a befektetésed ?
Yoda69
@Csizmás Kond: 1/ Nem sokat, mert nem volt sok megtakaritasom.
2/ Nem szeretem a keszpenz forgalmat, bar most a fidesz alatt ugy nez ki visszalepunk 20-30 evet a penzugyi technikakban.
3/ Ez maganugy.
Szvetlana
@dömdödöm: vagy jó magyar szokás szerint a szomszédja feldobta?
dömdödöm
@Szvetlana: én szerintem meg beépített rendőrök szándékosan árulják és az figyelik ki a vevő rá és milyen megfontolásból szegi meg a törvényt :-(
Csizmás Kond
@Yoda69: Vagyis nem vesztettél semmit csak mivel ez ma a sláger hát ezt fújod te is. A nyugdíjad szerintem így nagyobb biztonságba van mint ha valami spekulatív befektetőnél gyűjtenéd a pénzed aki akár el is veszítheti.
A készpénz mindig olcsóbb és biztosabb a kártyás fizetésnél, ahol bárki ellophatja kódodat majd pofon-ver elveszi a kártyádat és az összes pénzedet is lenyúlja.
Nem az összegre voltam kíváncsi hanem arra, hogy ha sok pénzt sikerült összegyűjtened akkor miért panaszkodsz ?
Szvetlana
@dömdödöm: ezt komolyan gondolod? ha vásárolni bűncselekmény, akkor eladni is:))
dömdödöm
@Szvetlana: jahátigen . A titkosrendőrség civilruhás rendőrére nincs ráírva hogy az :-(
Szvetlana
@dömdödöm: Nemár, működik a fantáziád:)) Jobban járt volna a kisöreg, ha kanyarpuskát vesz. De a duplacsövű medveölő az már tényleg gáz:))
dömdödöm
@Szvetlana: figyelj ! Puskát nem lehet kapni a CBA -ban úgyhogy akinek kell az kénytelen a piacokon körbenézni és ott sincs kitéve a kisasztalra ,ezt a rendőrök is tudják mert teljesen nem hülyék ezért civilruhásnyomingerek figyelik ezeket a helyeket . Azöreget vagy bekóstolták miközben vagy zöldséget vagy valami régi dolgot akart vásárolni magának .
Az eladó vagy valami nepper volt vagy rendőr . Más lehetőség nincs :-(
csa-csa
szóval az időseket megölni kirabol lehet, de ha mag akarja védeni(bár tudnák szegények!) magát egy kispuskával, leteperik?
genyó kapitány
Jó, hogy lekapcsolták. Még a végén ellenállásba ütköznek a svéd cserediákbűnözők, miközben megpróbálják őket kirabolni.
dömdödöm
@csa-csa: elb@szott törvények vannak Mo -n mindent védenek csak a gyengéket ,időseket ,védteleneket ,szegényeket nem :-( elsősorban ennek kell végetvetni hogy változzon valami
Szvetlana
@dömdödöm: Bekóstolták az öreget, hát ez jó, megjegyzem:))Ezentúl más szemmel nézem a piacot, jobban mögénézek a kelkáposztának, karalábénak. nehogy kézigránát legyen, mert esetleg szétszórtak leszünk ebéd után:))
gabrella
@csa-csa: Cigány ha ölni akar nem halhat meg csak a magyar öregek! Mo jobban teljesít!Magyar nem védheti magát, vigyázzon ő ha meg akarják lopni, ölni nehogy a gyilkosnak valami baja essen, mert lecsukják!
Ez a magyar igazságszolgáltatás!
jancsipapa
A fegyver veszélyes szerszám .A végén még baja esik egy-két tolvaj ,rabló "fiatalnak"...Ha neki ,akkor a "fiatalok " is jobban teljesítenek .
Darthon1
Fidesz tervezet választások előtt otthonvédelmi fegyver. Választások után, ajtózárra sincs engedélyed. Rizsa Janik gyülekezete.
csikknorisz
Ha félsz, hogy rádtörnek az indo-magyarok, emiatt veszel egy stukkert, akkor majd rádtör a TEK. Szép kilátások. Vagy a romungróktól kell fosni, vagy a kormány embereitől. Vagy egyszerre mindkettőtől.
mendi
A Teknek szerencséje volt,hogy időben rátörte az idős emberre a kaput mert ha késnek végük van, a 72 éves terminátor eltörölte volna az állig felfegyverzett hősöket a föld színéről!!!
kkalman
A TEK-es fiúk vajon mikor törik rá az ajtót a kigyúrt norvég cserediákokra, akiknél esetleg nem csak egy kispuska van, hanem annál nagyobb tűzhatású fegyverek?
Yoda69
@Csizmás Kond: Valoban nem vesztettem, mert en maradtam a nyugdijpenztarban. Sot az elmult evben 12%-ot emelkedett a toke erteke.
Eleg maradi lehetsz, hogy a kp-t ertekeled a sokkal biztonsagosabb kartyas fizetes elleneben.
Amit osszegyujtettem azt kulfoldi munkaval sikerult elernem, nem a hazaival.
Tolem az orban kurmany eddig csak elvett, es vissza nem adott semmit.
egyember
Teljes félreértés az egész "ügy".
A TEK csak gyakorolt ...
Csizmás Kond
@Yoda69: ...értelek..hazahoztad a vagyonodat hogy adózzák meg és legyen miért sírj...
qrumpli
NA!!!
Mehetek orvoshoz mert betegre röhögtem magam.
Ha az öregtől fél a kormány mi van egy szervezett csapatal?
NEM SZÉGYENLIK MAGUKAT?
szablyafűrész
A Hajdú-féle cserkészcsapat már régen szerepelt a hírekben, itt volt az ideje, de hogy éppen egy 72 éves terrorista legyen a célpont, az nonszensz.

Némelyik kisebbségi kocsi meg menet közben csörög a csomagtartóban tartott szamurájkardoktól, bészbólütöktől ...az nem érdekes.
kukac50
A törvény, a rendőrség tehetetlen a tolvajokkal szemben, mindenki úgy gondoskodik a vagyona védelméről ahogy tud! A TEK -nek meg szégyen egy 72 éves bácsira rátérdelni,sárba fektetni! Ha mondták volna,hogy menjen velük még bilincs használatára sem lett volna szükség! Emberség tisztelet az öregek iránt nincs.
palika
Egyszerűen nem értem, miért nem lőtték már le, ez egy velejéig romlott ember, ilyen nagyon veszélyes a cigányokra!
sbl
Szegény ember!
Nem teljesen van a tudatában hogy mit tett.
Az általa vásárolt lőfegyver akár 48M kispuskáról, akár TOZ 8 kispuskáról van szó (Ezek voltak az MHSZ-ben annak idején a legelterjedtebb könnyű lőfegyverek a szintén egylövetű és azonos űrméretű Drulov pisztollyal egyetemben). tökéletesen hatástalan erőszakos behatolókkal szemben!
Pláne ha csoportosan fordulnak elő! (A "megélhetési bűnözők" - mindig csoportosan fordulnak elő...)

Egy lövetűek, újratöltésük odafigyelés igényel és amire a töltény-űrbe becsúsztatja az újabb 5.56 kispuska lőszert addigra már háromszor leütötték!
Ha elsüti, a hangja sem riasztó, mert alig csetten nagyobbat, mint egy 635-ös Slavia légpuska.
Viszont a hozzátartozó 5.56mm-es lőszerek dobozára rá is van nyomtatva hogy 1500m lőtávolságig halálos sérülést okozhat!
Éppen ezért büntetőjogilag felelősségre vonható!

Saját magára hozta a bajt.

Egy szabadon vásárolható gáz-riasztó pisztoly, meg a szintén szabadon vásárolható önvédelmi spray-al többre ment volna, ráadásul a törvénnyel sem került volna összeütközésbe.
Desischado
Esküszöm, még jó, hogy a Tek ilyen bátran végzi a dolgát! Hogy mert az a 72 éves bűnöző ilyet csinálni?! Még szerencse, hogy a fiúk gyorsan lekapcsolták! Netán esetleg még arra mert volna vetemedni, - még leírni is borzalom! - hogy hőn szeretett Vezírünk ellen szövögessen valamit! De szerencsére a Tek-es fiúk nem gatyáztak, és villámgyorsan megkóstoltatták vele az édes anyafödet! Nehogymá' még egyszer eszébe jusson ilyen csúfságot csinálni! Arra ott vannak a fiúk, akik olyan bátrak, hogy 72 éves vén csontokat is percek alattlekapcsolnak! Biztosan gyakorolnak! Örülhetünk, hogy ilyen gyors, és eredményes a bűnözők lekapcsolása kis haznkban! Ja, hogy mások lopnak, rabolnak gyilkolnak! Ugyan kérem ilyen apróságokon nem kell fent akadni! Lényeg, hogy a Tek bravúrosan teljesített, és megmutatta halált megvető bátorságát!
Ui: Végigolvasva a kommententeket, majd megfúltam a nevetéstől! Köszönöm! Látom, hasonlóan látjuk az estet!
varirmag
Na ! Tolvajok, rablók, gyilkosok ! Most mát szabad a pálya ! Nem kell félnetek a TEK elhárította a veszélyt ! Ez az idősember sem tudja megvédeni magát !
( ahogy a naponta meggyilkolt,kirabolt többi áldozat sem )
sentinel216
Valaki hallott róla, hogy "EZEKHEZ"
www.youtube.com/watch?v=rGqyaavY2hQ
kivonult volna a TEK egy éjszaka és sárba teperve, bilincsbe verve csavarták ki a kezükből a világ legveszélyesebb sorozatlövő kézifegyverét? Hallott már valaki arról, hogy begyűjtötték a fegyverkészletüket, betiltották a horthyzó, szálasizó demonstrációjukat? Rács mögé dugták e a lázító bandavezért, Zavrivec - Vonát?
Ilyent nem is fogtok hallani, mert Orbánnak szüksége lesz rájuk a vesztett választás után, az igazi polgárháború kirobbantásához.
percsi
@qrumpli: Ez már felkészülés a választásokra, vagy talán előbbi időpontra. Az emberek elégedetlenek, sokat morgolódnak, tüntetnek stb. félő, hogy elpattan a húr. Az nem lehet, hogy a népnek több fegyvere és lőszere van, mint a magán hadseregnek.

Az is lehet, hogy szegény öreg éjjel gyakorolt lőni és véletlenül eltalálta a szomszéd macskáját.
Vizual
@sentinel216: tetszik amit mondasz. Mert ugye sem az egyenruhát nem tépik le a gárdáról, sem a renitenskedőket nem vonják felelősségre, szabadon törvényt szegnek. Valami készül "Krehácson" Vóna "cicája" és "rozsaszin" imázs javító filmje erre utal.
sbl
@sentinel216: A kispuskák egylövetűek. Akár az Levente, akár annak utóda az M48-as akár a TOZ 8-as.
Mielőtt elkezdenél fröcsögni legalább ilyen alapvető dologgal nem ártana, hogyha tisztábn lennél.
Különben ha nálad találtak volna éles lőfegyvert téged is megfektettek volna.

Megoldás: Nem kell odahaza éles lőfegyvert tartani.
sentinel216
@sbl: Kattints a linkre, amit a hozzászólásomban találsz! (www.youtube.com/watch?v=rGqyaavY2hQ) Egy szóval sem elemeztem az öregembernél talált fegyvert, örülök, hogy sikerült ki Googliznod a típusokat. Arra próbáltam rávilágítani, hogy a jobbikosok kalasnyikovval - bár "egyenlőre" vaklőszerrel - lövöldöztek egy vidéki majálison összegyűlt emberek között! Ha megnézed a videót, láthatod - hallhatod, hogy a főbunkó köszönését fegyverdörrenés kíséri. A bevezetőjére próbáltak válaszolni a nézők közül, de ha megfigyeled, rögtön csattan a fegyver závárja, mire bennszakad a szó a megszólaló atyafiba. Lehet, hogy a gépkarabély csöve a tarkóján volt? EZEKET kellene megfingatni a fekete ruhásoknak és begyűjteni a törvénytelenül náluk lévő gépfegyvereket!
Ennyiről szólt volna a "fröcsögésem".
zabhegyező
@miazavalami: Nem szeretem az erőszakot, semmire nem vezet!
Az izoláció híve vagyok, azaz a társadalomtól egy szögesdróttal elzárt területen saját javadalmazásukat megtermelve élhessenek, de a társadalmat meg kell tőlük szabadítani!
Az USA rendelkezik olyan börtönnel ahol az ilyen erőszakos fazonokat rózsaszín ruhákban tartják fogva.
Aki onnan szabadult az oda még nem jutott vissza!
sbl
@sentinel216: Én ezeket a fegyvereket nem a Google-ból ismerem, hanem mindegyikkel lőttem is. Még annak idején az MHSZ-ben. (Kár hogy megszüntették azt a szervezetet!)

Ami az elfogás körülményeit illeti nem ismerem a TEK műveleti protokolljait, de valószínűleg illegális fegyveres elfogásakor ez a szabvány eljárás.

Egyébként már leírtam, hogy az idős gyanúsított hol mit tett rosszul, nem megfelelően.
Vasárnapiiskolás
Ezért alszik keveset a vezír.70 fölött minden pizsibe a terroristákat látja a szerencsétlen...
miazavalami
@zabhegyező: na az itt nem fog menni addig amíg emeletes politikusaink mellettük tüntetnek. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.