Csak szólunk, innentől neked nincs jogod kitiltani senkit... Egy újabb bűnöző, egy újabb gyilkos a Fradi Securityben? Kubatov régi barátja, a gyilkosság miatt börtönben ült Szőke Szabó Ferenc mellett egy újabb gyilkos a security soraiban? És ezek után még mindig a szurkoló a bűnöző? Még mindig a szurkolókat kell listázni? Kubatov, erről lesz videó? Lesz eltíltás?

Forrás: fradimob.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Apáti István kiemelte: a Fradi meccseit biztosító, Kubatov Gábor felügyelete alá tartozó securitynél föltűntek olyan alakok, akiket már vagy elítéltek emberölés miatt vagy életellenes bűncselekmény gyanújával vannak eljárás alatt. Apáti fényképeket is bemutatott a hétvégi Puskás Akadémia (Felcsút)-Ferencváros meccs előtti beléptetésről. ezeken látszik, a meccsre igyekvőknek beléptetőrendszer híján 50 tagbaszakadt securitys gyűrűjében lehetett a stadion szektorát megközelíteni. A Jobbik képviselője feltette a kérdést: ez volna a Kubatov- és Orbán-féle családbarát stadion? "Vajon Orbán Viktor vagy Kubatov Gábor bemenne-e a családjával egy mérkőzésre ilyen körülmények között, ha amúgy nem a VIP-páholyba szólna a kényelmes helyük?"
hetöndöe
Qrbán csinovnyikoknak kötelező olvasmány,már ha képesek egyáltalán felfogni a cikk lényegét.
nyanya001
@hetöndöe: Az ilyen témát messze elkerülik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.