Csillag Ádám, aki szinten minden fontosabb ellenzéki tüntetésen videózik, a Jobbik vasárnapi rendezvényén is szeretett volna felvételt készíteni. A riporterre már az érkezésekor rátámadtak.

A Szent Gellért térre tervezi a párt az életnagyságú szobrot. Csillag Ádám többek között erről szeretett volna felvételeket készíteni, de már a buszon megtámadták.

A feltöltött videó tanúsága szerint délután három óra előtt nem sokkal kapcsolta be a kameráját a 86-os buszon, de egy háta mögül érkező ütéstől kiesik a kezéből a mikrofon, a felvétel is megszakad pár másodperce, utána viszont sikerül rögzíteni a beszélgetést.

Egy hang felszólítja őt, hogy fejezze be a forgatást és „takarodjon haza”, majd meg is fenyegetik, hogy a „zsidó feje miatt fogják levágni” – számolt be az Átlátszó Oktatás.

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
szobordöntés véletlenül...
lovasvonulás?
könyvégetés?
csatáris molinó?
ilyen kiszólások?
csak tudnám miért a svédeket ekézik ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kala Majka
@F_Viktor: !

Ilyesmit senki sem állított, de azt igen, hogy a magyarokon esett sérelmeket ezidáig senki sem orvosolta.
Kala Majka
Aki pedig a Benes-dektrétumot természetesen tartja még ma is, az ne vallja magát antinácinak. Nyugodtan vállalja magára a náciságot.
F_Viktor
@Kala Majka: Ebben van igazságod, csak az az "orvosolni"...
Kala Majka
@F_Viktor: !

Mondjuk az indiánok kárpótlását?
F_Viktor
@Kala Majka: Igen, pl. a Krik indiánok több, mint 16 000 USD-t kaptak 1850-56-ban (vagy 1860-65?), vagy a kanadai indián fiatalok 16 millió USD-ja.
nehogymá
kalamajka,na figyejjé a monarchiát te emlegetted.csapongsz itt össze vissza.ha már nem érdekel más mit mond,akkor legalább arra emlékezz te mit csinálsz.a hülyézéssel meg lelehet állni.tul gerjedtél kéne pihenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.