A Nógrád megyei rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz a vasárnap esti incidens miatt. Hajnis Ferenc polgármester elismerte, hogy volt egy incidens, de annak magánemberi minőségében volt részese. Az ügyvédet nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel ápolják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Mi van mostanság fityisz berkekben? Komolyan veszik a Századvég közvélemény-kutatási eredményit, hogy innen már nem lehet veszíteni?
Mi ez a középkori erkölcsi állapot?
Védekezése, hogy nem hivatali minőségében verekedett és az eset magánterületen történt, pedig nevetséges... Holnap bedobja, hogy a vak tacskó okozta a sérülést?
Komolyan ledöbbentem...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@anatole-farkas antal: Megértem az indulatodat, de akkor sem az a megoldás, hogy sérelmeinket azzal fejezzük ki, hogy pépesre verjük a másik fejét. Nem a dzsungelben, a fán élünk már, hogy az ösztöneink ennyire befolyásolja cselekedeteinket.
Egy polgármesternek, aki közszereplő, ez fokozottan érvényes.
anatole-farkas antal
Az ügyvédeket nem lehet megbüntetni, számtalan példát tudnék felhozni. A jogot jobban ismerik mint mi olyan emberek akiknek nem kell vele foglalkozni. Ügyvéddel van is perem, becsületemet sértette, lejáratott, jó hírnevemet sértette. Nem tudnak vele mit kezdeni mert ki tudja magyarázni különféle jogokkal, paragrafusokkal. Több évtizede gyűjtöttem a hasonló eseteket, az ügyvédnek mindig igaza van-volt. Ha az ügyvéd tett kárt kimagyarázta, de ha ellene léptek fel bosszút állt keményen. Az igazságot a bírók mindig az ő javukra billenti. Egy megoldás van, beverni a pofájukat, megfélemlíteni őket mert ha nem ezt teszi a polgármester a családja, a vagyona megy rá. Csak nem kellett volna tanúk előtt tennie, ez a bűne csak ! És ami még ide tartozik, magán emberként tette, tehát, csak ez a fajta megkérdezhetőség jöhet szóba.
anatole-farkas antal
--"Egy polgármesternek, aki közszereplő, ez fokozottan érvényes."-- Az ügyvéd is közszereplő, sőt, felesküdött az igazságra. Neki kellett volna több eszének lennie, hiszen a törvényt képviseli. Vagyis nagyot tud ütni a törvénnyel mindenkire. Miért nem ment el a helyszínről. Miért idegesítette a polgármestert. de sajnos a legtöbb ügyvéd jó heccnek tartja felmérgesíteni a másik embert. Nagyon sok ügyvéddel beszéltem, mindnek ez a célja, csak itt rosszul járt. A legtöbb hazugságot, aljas törvény szegést, áthágást, ügyvédektől lehet hallani. A legnagyobb bűntények mögött mindig ügyvéd áll. Ügyvéd árulja a legtöbb építőipari nagy beruházásoknak a munkálatait a vállalkozóknak. a lakások-ingatlanok eladásában első helyen állnak, ( Lásd lakás maffia ) Pénz-valuta ügyekben szintén ők ténykednek, de a politikai harcokban is ők az első számú alja emberek. Akkor miről is írogatunk? Örüljön az ügyvéd, hogy csak lefejelték és nem húzták ki a belét és nem akasztották fel egyik üzletének a helyszínén.
anatole-farkas antal
A Szegedi Ügyvédi Kamara elnökének volt egy riportja. CSAK egy hozászolást adnék közre.

2012.01.12. 09:42

Presztizsvesztesseg az utobbi idoben? Hmmmm. Presztizsuk soha nem is volt. az egyik legszemetebb szakma es a legtobb ugyvedd a szemet szemete.

Miert? Mert mindig azt vagjak at penzzel akinek eppen segitsegre van szuksege.

Venni akartam egy lakast MO-n (vegul is nem lett belole semmi) Bizonyos okok miatt egy szerzodest kellett megirni es az ugyved 40 ezret kert erte 2004-be.

Az egy kicsit huzos annak megirasaert es azota is mindenkinek mondom hogy ne hasznalja azt a foszert mert atvagja o9ket. En ahopl tudok rossz hirnevet keritek neki.

Semmi rossz nincs avval. En is megtudtam volna irni azt a szerzodest de abban az esetben epp egy ilyen kullancstol kellett a masik felnek igy aztan muszaj volt.

Ugyved egyebkent nem kell semmihez szinte. Akarki megirhatja sajat vegrendeletet, lehet sajat ugyvedje a birosagon, megirhathatja sajat valasi vagy hazassagi szerzodeset, stb. Vanak esetek mikor valaki ragaszkodik ehhez a rogeszmehez hogy egy ugyved irja meg aminek semmi jelentosege sincs.

Sooot. Az ugyvedi iskolaban is mondjak a diakoknak hogy semmi szukseg igazan ugyvedre, de nem terjesszek a hirt mert akkor kevesebben fogjak hasznalni oket. A penz a szegeny ember zsebeben van!!

A cegek azok masok, azok hasznljak oket mert nemakarnak sajat papirmunkjaukban megfulladni es mindig jobb rakenni valakire ha valami rosszul sul el es torvenyileg kell erte felelni, vagy kibuvot keresni.

Na mindegy, ennyit az ugyvedi szakmarol
anatole-farkas antal
Valahogyan nem volt válasz az ügyvéd védői közül. Hm, szerintem ne is legyen. Nagyon sok adatot tudok leírni az ügyvédi morálról, aljasságról, lejáratásokról amit mások nevei alatt tesznek. Vagy egyszerűen röhögve, szemtől szembe köpködve szidja kiszemelt áldozatát. Ügyvédnek azok mennek akik a legnagyobb bűnözői vénával rendelkeznek és rábeszélő szagos szájukkal zsebelik ki kuncsaftjaikat, míg bírónak azok akik a legjobban tudnak nyalni minden körülmények között és közben markukkal zsebelik ki már megfélemlített áldozataikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.