A Vas Népe információi szerint életveszélyesen megfenyegettek egy cigány családot a Vas megyei Bögötön a hétvégén. A megyei napilap csütörtökön azt írta, a család elköltözött a faluból. A rendőrség rongálás miatt indított eljárást, bűncselekményre utaló bejelentést nem kaptak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ide kívánkozik:
Úgy tűnik, a celldömölki cigányok megfogadták Orbán Viktornak azon intelmeit, amelyek az ország teljesítőképességének fokozására vonatkoztak. Nyilván a lelkes romák valamit félreérthettek, bár az önmegvalósítás jól sikerült: két hónap alatt gyakorlatilag a fél várost kifosztották.
Hellcat
Arról meg azért nincs hír hogy magyar családot fenyegettek meg, mert a cigók nem fenyegetnek hanem odamennek és elrendezik a dolgokat. Aztán már csak az a hír jön hogy kit vertek/öltek meg és hol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.