A MÁV minden eszközt kész bevetni a józsefvárosi piac bezárása érdekében, de megbízottainak hatvan fős brigád állta útját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Ilyenkor hol a TEK? Vagy az csak 72 éves pizsamás bácsikat tud leteperni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
Ilyenkor hol a TEK? Vagy az csak 72 éves pizsamás bácsikat tud leteperni?
szöszmösz
A polgármester, ne csak a fizetését vegye fel és dumáljon hülyeségeket össze-vissza, hanem segítsen a MÁV-nak , hogy kiseperjék a sok szemetet és a környék lakói félelem
nélkül, kulturáltan sétálhassanak a tervezett parkban.
szaboria1
De az úgy látszik senkit sem zavar, hogy már a decemberi bérleti díjat 40 milliót kifizették. Tudjátok e kiknek akarják el adni? Olyan pletyka terjeng, hogy ott is holokauszt emlékhelyet akarnak csinálni.
dömdödöm
ez nem ugyan olyan de hasonló a vidámpark ügyhöz , bezáratnak valahol valamit ,de nem gondoskodnak róla hogy máshol jobban ellenőrizhető körülmények között folytatni tudják a
működésüket . :-(
Bari8
Azért annyi emberség lehetett volna, hogy ne karácsony wlőtt, hanem januárban zárják be. Szemben meg minden megy tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.