A jelenleg aktív, közel 400 képviselőből 30 nem, vagy alig szólalt fel a parlamentben. Ők azok, akik szinte csak szavazni járnak be – írja a Hir24.

A Hír24 azokat a politikusokat gyűjtötte össze, akik a parlamenti felszólalásokat illetően egyáltalán nem jeleskedtek, az elmúlt 3,5 fél évben kevesebb mint tízszer beszéltek.

A Parlamentben a választások óta eltelt 42 hónapban egyáltalán nem beszélt Kubatov Gábor, a Fidesz országos pártigazgatója és alig 3 másodpercet beszélt Meggyes Tamás, Esztergom egykori fideszes polgármestere.

Rajtuk kívül egyébként még két teljesen "néma" képviselőt találtunk, Bíró Márkot és Molnár Ágnest. Mindketten fideszesek, és egyikük sem szólalt fel 2010 óta. Bíró Márk képviselőként havi 920 ezer forintot kap (ami eddig összesen 38 millió forint), Molnár Ágnes pedig havi 600 ezer forintot (ami pedig összesen 25 millió forintot jelent).

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Az alapvető probléma, hogy:

A képviselők, nem képviselnek.
A képviselők munkaadója nem a választókörzete.
A képviselők, saját maguk a munkaadójuk.
A képviselők, nem ismerik a munkakörüket.
A képviselők, nem ismerik a munkahelyüket.
A képviselők, többet vannak távol, mint a munkahelyükön.

Amíg ezeket nem változtatjuk meg, nem is lesz jobb semmi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Horizont: Kicifráztad amúgy rendesen, de az a véresen komoly, hogy ez így is van.
És biztos forrásból tudom, hogy egyes fideszes képviselőknek, akik már túlhaladták azt a beszámíthatósági életkort, még egy nagy pötty is van odarajzolva a papírra, hogy mikor nyomjon igent. :))
coni
Arra koncentrálnak, nehogy rossz gombot nyomjanak meg, mert aztán fizethetnek mint Ángyán.
soljanka
És ugye a fele nem lesz 2014-től képviselő, amiért felveszik majd végkielégítést...
spu00
De azért, hogy Gúr, Steiner, Tobiás Mesterházy hozzá szólt, ettől javult az ország helyzete. Nem ? Ismerik egyáltalán a képviselők munkáját, vagy csak bele a vakvilágba, ezért fizetik Önöket? Fideszen kívül csak két egyéni képviselő van a szociknál, ezen rágódjanak, hogy azok mit csinálnak, s mennyiért? Max. Önöket hergelik, ahogy látom elég jól, de értelmetlenül, s főleg eredménytelenül, de rajta.
Kala Majka
Nem hiszem, hogy éppen egy süket dumával kellene minősíteni bármelyik képviselőt is, de azt igen, hogy a gombokat nem elég ész nélkül, pártutasításra nyomogatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.