Összesen már 11 település: Győr, Debrecen, Szombathely, Pécs, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Szentendre, Hévíz, Gyula és Balatonfüred szeretné, hogy kaszinó nyíljon a városukban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Persze, hiszen ez mar elore le volt zsirozva,... Megszuntettek egy csomo jatekgepet, tonkreteve ezzel vallalkozokat, az uj torvennyel lefedve viszont egyenes az ut a csokosoknak meg a popsinyaloknak a kaszinonyitashoz, hiszen nem fogja kerdezni toluk senki sem a nefektetendo toke eredetet,...

Penzmosoda,... Mert ugye az orban-kormany rendkivul csaladcentrikus, mindent a gyermekekert, besotetitett uvegu, biztonsagi oros, nemzeti kupi kinezetu , iskolakban es tudokorhazban nyitott helyeken arulva a csillagaszati aru cigit...

Mert ha apuka-anyuka gambler lesz, de nem dohanyzik, akkor hurra, a magyar nemzeti csaladmodell allva marad,...:o(((
martinpalermo
@Tootsy: Ez egy tárgyszerű megközelítése,,és nem csak országunkban,persze minket az itteni érint.:))
nehogymá
akkor most nem lesz probléma a prostitució a kábszer meg más azembereket érintő bűűűűn mint sukorónál?vagy ez is nemzeti lesz ,az pedig mint tudjuk garancia az erkölcsös törvényes tiszta bizniszre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.