Összesen már 11 település: Győr, Debrecen, Szombathely, Pécs, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza, Szentendre, Hévíz, Gyula és Balatonfüred szeretné, hogy kaszinó nyíljon a városukban – olvasható a Világgazdaságban. A napilap cikke ismerteti, hogy a települések képviselőtestületei többnyire augusztusban, illetve szeptemberben fogadtak el támogató határozatot arról, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatot írhat ki a városban. A lista egyetlen új tagja Gyula, hiszen a többi városban korábban működött már kaszinó. A legjobban talán Hévíz szeretne kaszinót, ugyanis a II. kategóriás nyitását is támogatta, de megfontolásra javasolta a szaktárcának I. kategóriájú játékkaszinó létesítését is. Az I-es kategóriába az a kaszinó tartozik, amelyben legalább 100 játékasztal, valamint 1000 pénznyerő automata üzemel. Ez alatt minden kaszinó másodvonalbeli.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Már csak kaszinóvárosokra van szüksége az országnak. Síkvidéki viaduktunk, 40 cm-es kilátónk, belvárosi farmunk már van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nagyszerű, így mindenkinek elérhető lesz, sokkal jobb, mint Sukoró lett volna.
Tekla
@JAJMÁR: Na ez nem Sukoró ügy! Sukorón nem kaszinó várost akartak építeni ,hanem Fővárost ( király város a szó szerinti fordítás). Na most ezek a tetűhintások ,ott a parlamentben eldöntötték ,hogy nekik kell olyan hely ahol még jobban meg alázhassák ,kihasználhassák ezek a bűnözök a Magyart. Ez azért van ,hogy akinek pénze van... Honnan? Természetesen bűncselekményből ,mert csak tisztességtelen módon lehet meggazdagodni ,amit a törvényünk is büntetne ,ha komolyan vennék a dolgukat a jogászok! Mert a tisztességtelen haszonszerzést a Magyar törvények büntetik! Csak keveset akasztottak fel érte eddig!
Desischado
Tiszta Las Vegas! Egyébként én nem kérek Debrecenbe kaszinót! Ja, engem nem kérdeztek! Most már lehet hol elverni a lét, aki meg megkapta az engedélyt, kaszálhat! Közben meg rengetegen bezártak, munkahelyek szüntek meg, mikor betiltották a játékgépeket! A csókosok kaszálhatnak! Ahogy Hazugovics mondta, Hasítunk!
dömdödöm
Kaszinó az nagyon fontos ! A vidámparkot ami a gyerekeké ,fiataloké azt meg jól be kelll zárni :-( vadb@rmok gyülekezete !
human
A fidesz-kereszténydemokrata(napersze) kormány eltüntette a játékgépeket. És tök jól megvoltunk nélkülük. Akkor most mi a francnak megint engedélyezni? Találkoztam olyan játékfüggővel aki a kezelések után is csak úgy tudott távol maradni a gépektől, hogy a mobilján játékgépezett (persze nem valódi pénzzel).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.