Ha megnézzük a fülkeforradalmi hatalom megragadásának, megtartásának és drámai kiszélesítésének módját, egyáltalán nem túlzó sokadszorra is rájönni, mi is a Fidesz jogutódjának ősforrása: a marxi-lenini logika.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Marxot és Engelst összekeverni Leninnel több mint bűn és nagyfokú tudatlanságra utal.Talán a múlt tisztázásánál evvel kéne kezdeni. Mi az alaptanítás,alaptétel. ÉS egyáltalán nem csodálom hogy Marékat nem értették az emberek - hiszen Jézus tanításai se mennek át a magántulajdon eszméjén- az aranyborjú imádáson.
"Az enyém s tied mennyi lármát szüle ..." a nagyok mindig tudták mi helyes út, csak kevesen követették őket ...
coni
A fejekben kellene rendet teremteni, ha már a vezír fejében lehetetlen.

Addig a történelem ismételni fogja önmagát, és az összefogásra, szociális érzékenységre, józanságra képtelen magyar azt fogja kapni amit megérdemel: Orbánt még 4 évre.

Persze azok is akik ugyanilyen tisztán látják a helyzetet mint Seres. Ők azok akik a mai napig MNYP-i tagok, azonnal kiléptek a Takarékszövetkezetből, nincs bankszámlájuk amióta sarcolják őket, nem írtak alá rezsicsökkentős íveket, és minden fórumon felemelik a hangjukat amíg lehet...
Sede
@coni: más kéne itt már felemelni, nem a hangokat...
bencemacska
"Orbán világosan megmondta, hogy nem a kommunista rendszer ellen volt kifogása, hanem annak vezetői ellen. Jó párttitkár lehetett volna..:-))."
Kala Majka
Az egész rendszerváltás nem szólt másról, mint vezércseréről a párton belül, valamint a korábban köztulajdonba vett telejes országvagyon kisajátíthatóságáról.

Megtette az összes "rendszerváltó" politikus a damaszkuszi utat oda-vissza.

Most ott tartunk, hová a makói honpolgár jutott Jeruzsálem helyett, mikor rágyújtott a pipájára.

Marx Tőkéjéből Soros tőke lett. A tőke hatalma mind fizikailag, mind pedig szellemileg töretlen.
kiskutyauto
Lenin, Hitler... akárki... tök mindegy az orsósviktátornak, bárkitől átvesz gátlástalanul módszereket és elveket HATALOMÉRT VAGYONÉRT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.