Továbbra sem csitul Debrecenben a városvezetők floridai utazása miatt kipattant botrány. Az Együtt-PM aktivistái péntek reggel a városháza előtt teremtettek floridai hangulatot egy ötperces flashmobbal, míg a szocialisták sajtótájékoztatójukon alakítottak ki karibi környezetet. A debreceni és a megyei ellenzék azt várja, hogy az utazáson részt vevő városi vezetők tisztázzák végre hitelesen, hogy ki fizette az utazást.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Nem csodálom, ha tehetné a kisemmizettek köre akkor azok sem. A csalások mindig irritálóak.
coni
Ezzel csak elterelik az emberek figyelmét a sokkal nagyobb kiadásoktól. Kétségtelenül pofátlanul csinálják... De! Nem ez a néhány millió ami az országot tönkreteszi, hanem azok a hatalmas kiadások, drága hitelek amik 100-1000 Milliárdos veszteségeket okoznak az országnak.
Ha az oroszoktól felveszünk 4-5000 Milliárd hitelt a paksi bővítésre, vagy 420 Milliárdért veszünk gáztárolókat amire nincs szükségünk azzal végérvényesen lehetetlenné válik az államadósság kezelése, főleg, hogy párhuzamosan a gazdaságot is leépítik.

Elég nyugtalanító, hogy az MSZP nem szavazta meg az 1000 Milliárdos adócsalások kivizsgálását, inkább ezzel tereli el az emberek figyelmét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.