A héten botrányba fulladt csenyétei ruhaosztás után itt az újabb nincsteleneken röhögő rendezvény, ezúttal a belvárosi ökáunt menedzserek vihoghatnak egy laza party keretében a szerencsétleneken.

Csenyétén, mint az Index is bemutatta, a Mazsihisz és a Magyar Iszlám Közösség által gyűjtött adományokat a szervezők egyszerűen bedobták a tömegbe, hogy a megalázott emberek egymást tapossák a használt ruhákért.

A Nemzetközi Csúnya Pulcsi Nap nem merészkedik ilyen közel az elesettekhez. A Republic Group reklámügynökség "házibulijára" összehordott ronda pulóvereken a közönség előbb jól kinevetgéli magát, ezután küldik csak el a Hajléktalanokért Közalapítványnak.

Rondapulcsis nap egyébként nem idén lesz először, a tavalyiról a 444 azt írta: "egyenként elemezték az ocsmány ruhadarabokat, mindenki szakadt a röhögéstől, majd az egészet átadták a hajléktalanoknak, akiknek ezek után ki kellett állni, és alázatosan meg kellett köszönni a sok használhatatlan cuccot."

Kiigazítás – A cikk megjelenése után jelentkezett az eseményt szervező cég, szerintük a "Csúnyapulcsi buli" csupán "egy rendezvény tematikája, egy eszköz arra, hogy sokan eljöjjenek", a Hajléktalanokért Közalapítványnak a "normális, utcai, hordható ruhákat" adják át.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Az ocsmány módon alázóknak üzenem! Földön fekvő emberbe, nem rúgunk bele, mert aki ezt teszi saját magát minősíti...és ráadásul sosem tudhatja, hogy ő maga mikor lesz hajléktalan! A mai világban egy jól menő üzletembernek is elég egy rossz döntés, és könnyen az utcán találhatja magát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Ezeket a röhigcsélő embereknek kívánom, nagyon gyorsan kerüljenek ide, legyenek ők is megalázottak. Felháborító az ilyen viselkedés. Tudnék durvább megjegyzéseket is tenni, de nem szeretném, ha miatta kiraknának innen.
sbl
A manager egy a rendszerváltás után létrejött biológiai képződmény.
Úgy általában a - nagyképűsködésen kívül - semmihez nem ért leginkább darabos kiejtésül angolsággal gügyög, vagy ha magyarul kényszerül járatni a száját akkor idegen töltelékszavakkal teletűzdelt és anglicizmusoktól hemzsegő
érthetetlen szövegeket mond.
És leginkább idegen érdekeket képvisel, idegen szokásokat akar ránk erőltetni.

Az ilyenektől mást nem is lehet várni!
hallgatag
..." az nevet, aki a végén nevet !!! "
rohadékok, ezt véssétek az agyatok helyére !!!
darwin
A csenyétei esetet durvábbnak érzem,mint a fiatalok esetlen buliakcióját.
gabrella
Gyakorolják milyen lesz majd nekik később.
szöszmösz
@leszúrt rittberger: Egyet értünk. Én nem is általában a cigányokról beszéltem, hanem a saját cigányainkról.A véleményem az, mint Milne Micimackójának. " Van aki nem akar, és van aki nem tud. Itt van a kutya elásva" Ezért általában nem a cigányokon kell segíteni, hanem azoknak a kezét kell megfogni, akik akarnak is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.