Tizenéves fiatalok vertek meg egy hajléktalant, majd hátizsákját a Dunába dobták; negyedórán belül elfogták őket – olvasható a rendőrség honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a térfigyelő diszpécsere riasztotta a rendőrjárőröket a Lánchídnál lévő gyalogos átjáróhoz. A felvétel tanúsága szerint egy hattagú csoportból többen minden előzmény nélkül ütni, rugdosni kezdtek egy férfit, majd megakadályozták, hogy a földre tett hátizsákját felvegye, és azt a Dunába dobták. A hátizsákban a hajléktalan férfi értékei, tisztálkodó szerei, ruhaneműi voltak.

A helyszínre küldött járőrök a kapott személyleírás alapján a Széchenyi rakparton figyeltek fel egy fiatal fiúkból álló társaságra. A csoport tagjaiban a sértett egyértelműen felismerte támadóit.

A rendőrségi közlemény kitér arra, hogy a 14-17 éves fiatalok egymást heccelve, biztatva bántalmazták a 47 éves sértettet.

A hat fiatalt szándékos bűncselekmény elkövetése miatt előállították. A bántalmazás ügyében a rendőrség büntetőeljárást indított.

140 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez kekeckedés! Senki nem mondta, hogy jártak, vagy járnak hittanra, és nem a Lánchidon, hanem a Lánchidnál történt. Elvették a szerencsétlen táskáját és bedobták a Dunába. Valószinű, asbban volt minden értéke. Ezeknek bikacsök kel. Abból tán értenek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dolfi57
Irány Tökölre, ott majd meg tanitják velük a cigány fogvatartottak azt, hogyan kell viselkedni. 5 évet nekik elrettentés képp, a pénz büntetés az nem jó, mert a hozzátartozók a mellény zsebből kifizetik.
Darthon1
@Csizmás Kond: hát nem gondoltam volna, hogy ekkora öndicsérettel találkozom ezen az oldalon!
"Az én fajtám sokkal több műveltséggel rendelkezik mint azt te fel tudnád fogni. A gúnyolódás szintén műveletlenség főleg ha olyannak szól aki valamivel többet próbált fejlődni a gúnyolódónál."
Megnevettettél. Sajnos csak most tudtam rá válaszolni, mert dolgoztam. De tisztelettel jelzem, hogy a te fajtád a primitív, öndicsérő, saját magát magasabb rendűnek hívő önjelölt nagyképűek között keresendő. A gúny a hibák kinagyításának egyik formája a szatírával, túlzással, humorral, pamflettel, iróniával stb együtt. Én nem venném a bátorságot, hogy akár a birkák pásztoránál okosabbnak higgyem magam, hiszen van sok dolog amit ő jobban tud nálam. Ha csak a gyógyfüvek ismeretét nézem már okosabb. Tehát te kedves barátom önhitt, felfuvalkodott ember vagy, aki ráadásul ki is nyilvánítja a butaságát sokszor. Példa az éjfélkor kereszt útnál hasonlatomra adott válaszod. Szórod itt a megfellebbezhetetlen igazságaidat, amit ha lenne időm többnyira tudnám cáfolni. De engem sajnos nem ezért fizetnek, hogy itt terjesszem a Fidesz igéjét. Nem kell válaszolnod!
Csizmás Kond
@Darthon1: Nyavalyogsz. ...hogy dolgoznod kell, hogy nincs időd, hogy miért tatom magamat okosabbnak stb.
..inkább maradnál a témánál mert ha ilyen szűk időbeosztással kell válaszolgass akkor ismét csak a mentegetőzésre mered időd.
aremy
ahogy valaki már írta ezeket a fiatalokat tényleg meg kéne úsztatni a dunába mondjuk holnap mert később még hidegebb lesz a fürdő-a duna vize.
Darthon1
@Csizmás Kond: kicsi hülyém, tanulj meg olvasni. Nem nyavalyogtam, nem magyarázkodtam, nem mentegetőztem, ezeket csak te képzelted oda. Egyszerűen simán kiröhögtelek. Nagyon egyszerű egy emberke vagy te, kicsi tudásszinttel.
Csizmás Kond
@Darthon1: Ha neked az önfényezésnél és a nevezgetésnél nem futja egyébre akkor pá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.