Az MSZP elnöke szerint a 2014-es választás Orbán Viktorról szóló népszavazás lesz. A DK párhuzamos jelöltállításáról azt mondta: fennáll annak a veszélye, hogy jelöltjeik kiütik egymást, miközben a "Fidesz röhöghet rajtunk", de ettől "nem kerül be a DK a parlamentbe, ettől nem kerül be az LMP a parlamentbe".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akik ma politikával foglalkoznak, kiismerik magukat a mezőnyben, Orbán Viktorig bezárólag, mind tudják, ha nem is ismerik el, hogy a hivatásos, aktív politikusok közt hors concours /kiemelkedő/ Gyurcsány Ferenc a legtehetségesebb, legjelentősebb figura, fejjel magaslik ki közülük. Remek memória, gyors felfogás, briliáns vitázó, szellemi párbajban nincs nála jobb kardforgató. Gyurcsánynak tudnia kell – és alighanem tudatában is van annak –, hogy a legcsekélyebb esélye sincs rá, hogy a Bajnai–Mesterházy-duó bevegye őt harmadiknak maga mellé. Ehhez ő életveszélyes vetélytárs. Ha beveszik, pillanatok alatt ő lesz a vezér. A fiatal, erőszakos Mesterházy viszont eltökélte, hogy ez a poszt őt illeti meg . A módszerekben nem válogat, tagadhatatlanul van is esélye, hogy elérje a célját. Ehhez azonban Orbánt és Gyurcsányt is ki kell ütnie a nyeregből...
nemzeti_nyugdíjas
Mesterházi az esélyeit eltaktikázta. Ő sohasem lesz miniszterelnök. Marad a fidesz, mert az ellenzék politikusai mind a saját érdekeit nézi. A cél " Orbán leváltása" őket nem érdekli. Én is taktikát váltottam. MSZP szavazóból DK ba megyek át.
miazavalami
@nemzeti_nyugdíjas: Irigylem az eszedet , mert én még nem tudtam dönteni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.